Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý film s pitomým dějem a pitomými postavami. Neuvěřitelná nuda a blbost. Na tohle téma bylo natočeno spoustu jiných (a výrazně lepších) filmů, tenhle rok třeba takový Návrh. Hlavní hrdinka jen divně kouká, špulí pusu a zvláštně se usmívá (to asi tou zimou - ba ne Zuzi, to je ten botox). Ve filmu najdeme příšerný, tolikrát ohraný momenty jako zaseknutej podpatek, opilecký výstup s velmi nelegračním padáním do sněhu a otravný (vesnický, haha) lidi. Harry Connick je mi dost nesympatickej, občas mi přijde, promiňte ten výraz, ale jako retard, už už jenom aby slintal. Nečekala jsem od toho nic moc, ale aspoň trochu ano. Nic na tom filmu není zajímavého. Jedna hvězda za snahu... ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem klišé a to od začátku až do konce. To by až tak nevadilo, pokud by scénáristi předvedli alespoň dílčí náznak kreativity. Tady ale zoufale chyběl jakýkoliv originální nápad, byť jen v jednotlivých scénkách. Výsledkem je tak nevýrazný a místy i nudný film, který vlastně ani nemáte nutkání dokoukávat. Na druhou stranu, nic ve filmu vás od toho ale přímo neodradí. Celkově nemastné, neslané, ale stále stravitelné. 40 % ()

Reklama

Scytale 

všechny recenze uživatele

Renee Zellweger v tomto filmu vypadá jakoby to nebyla ani ona, ale nějaký podivný robot s její tváří starší o 15 let, vypreparovaným hereckým umem a nainstalovaným softwarem Denik Bridget Johnsove v1.0. Zápletka filmu je naprosto tuctová a předvídatelná a garantuji vám, že se budete nudit a nudit a ... Ty 2* jsou za příležitostné situační gagy a postavu Stua ztvárněnou J.K. Simmonsem. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Ať Vás do prciny nekousne jezevec" 😀 Je to taká prevarená Bridget,  ale na večer medzi vianočnými sviatkami keď sú všetci na mäkko je to tak akurát. Trochu mi to pripomínalo filmy ako Baby Boom alebo Blázinec a to sú filmy ktoré mam fakt rád. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem zavítala tak trochu nedopatřením během filmové noci v Palace Cinemas, protože v tu dobu nedávali zrovna nic co by mi navazovalo časově na další film. Holka z města je po všech stránkách divný film, není vtipný, klasicky to nejzajímavější je vypovězeno už v traileru, děj předvídatelný (až tak, že máte pocit, že by jste to napsali taky a ještě lépe), scénář alá klišé bez hlášek, bez vtipu, baz nápadu, bohužel i bez nadhledu, zato obsahuje spoustu několikrát provařených klišé a vyložené stupidních vět. Co vás (nedoporučuji ani pouštět) dorazí a překvapí je fakt, že herecké výkony tady vážně nejsou nic moc. At´ už titulní hrdina či vedlejší postavy, Zellweger hraje podle mě svůj průměr, což mě u tak dobré herečky vcelku zaráží. 20% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)

Reklama

Reklama