Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 2
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (255)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tance ať už na ledě nebo na parketu. Tento pořad jsem si proto velmi oblíbila a sleduji ho už řadu let, jak v naší tak i ve slovenské televizi, kde mě zvláště pobavily nezapomenutelné taneční kreace Maroše Kramára. Tato, jistě v současnosti nejkvalitnější televizní talentová reality šou mne zaujala příjemným prostředím, krásnými kostýmy, nápaditou choreografií i působivou hudbou. Nesmím zapomenout pochválit vybrané chování moderátora Marka Ebena, který byl pro tento pořad velmi vhodně zvolen a svou noblesou pozvedá jeho celkovou úroveň. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pár dílů ze 4.série StarDance musím radikálně změnit hodnocení! Smekám před Markem Ebenem-Panem Moderátorem, je to on, který tuhle soutěž "dělá". Uvádí už 4.sérii, ale dělá to stále lépe a lépe, jeho živý, inteligentní humor mě baví! Je otázka, jak by to vypadalo bez něj.....ale kdyby, chyby. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto pořadu byl, že nevyhrála nejlepší a to Zuzka Norrisová... Přesto Batulkové lze pouze pogratulovat. Jinak to byla zábava opravdu jak kdy a některé páry byly celkem nudné. Naopak Norrisová předváděla nádherný tanec s trochou improvizace a radosti z tance. Kdyby takových týmů bylo více, určitě by se zvedla nejen úroveň, ale i zábavnost pořadu, v kterém se "jen" tancovalo a Marek Eben vytahoval snad v každé kritické chvíli humor plný nadhledu a přehledu o vkusu diváka. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Raz dva tři ča ča, raz dva tři měla tanga, raz dva tři samba Deža Féró.... to spolu roztáčejí na pangejtu. Kůl podíváná u které se dá snad jen ocenit necudné kostýmy tanečnic. Marek Eben už je dávno za zenitem a jeho vtípkům se už ani nikdo neuchechtne, spíše se mu akorát tak navalí. Tehnle způsob sobotní večerní zábavy zdá se mi poněkud nešťastným. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Konečně jeden z mála českých pořadů, který má kvalitu a úroveň. Dívám se na něj už od první série a neumím pochopit, jak to, že hodnotím až teď. Ale začala nová řada a ta je stejně dobrá, jako ty předchozí. Skvělá moderátorská dvojice, která se krásně doplňuje a nepokouší se o žádné trapné vtipy, kvalitní porota a různorodý výběr soutěžících. Elegance každým couvem, inteligentní humor, nádherné kostýmy a krásná hudba, na tento pořad se prostě krásně dívá. Právě proto dávám tak vysoké hodnocení a docela se divím, že má tento pořad tak málo procent. Pro mě minimálně 70%. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Filip Sajler si natrhl úponový sval mezi kyčelním kloubem a páteří, takže dál soutěžil jen s obstřiky. (SONY_)
  • O vzhled soutěžících a moderátorů se stará šest vizážistů a další dvě vizážistky pečují o členy poroty. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama