Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (540)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Little Fockers se už potřetí snaží pobavit neustálým vzájemným poštuchováním dvojice Stiller/De Niro a k mému příjemnému překvapení jim to pořád funguje. Už to sice není tak originální jako poprvé,ale zase přibyly nové postavy - hlavně střelená Alba byla nečekaně zábavná a troufnu si říct,že až komická. Její scénky zavádění sondy a když sjetá,ve spodním prádle skočí na Stillera do jámy mě odrovnaly stejně jako De Nirova "samo" defibrilace:) Jsem rád, že Jebal opět nezklamal. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto - tretí diel série nad vodou drží už len sympatia k postavám, pretože množstvo a kvalita humoru je oproti predošlým dielom skutočne moc móc pozadu. Pripadal som si, ako keby bol scenár napísaný za jeden pracovný týždeň akousi nedoštudovanou personou, ktorá za prácu navyše dostala malý plat a tak si svoj hnev vybila na trápnostiach a vyslovených zbytočnostiach typu škôlka pre nadané deti/odrezaný prst/pichanie injekcie do penisu. Niesom žiaden puritán, to rozhodne nie, ale od série "Fotro-lotrov" čakám skrátka omoho viac. No aspoň že DeNiro a Hoffman vždy potešia.) ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Ani zlé, ani dobré. Takový průměr, jak v oblasti vtipů, tak povedených scén. Owen Wilson mi přišel jako by to odfláknul (možná za to může jeho nudný scénář -role). Nevím jestli to měla dohnat Jessica Alba, každopádně při jejích scénách se dalo alespoň na "něco" koukat. Jak tady padlo několikrát, fotři doplatili na povedené předchozí díly, ale i přes to všechno se na to dalo koukat a místy i pobavit. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když se jedná o třetí film z "jebalského" vesmíru, Fotři jsou lotři mají stále ještě potenciál člověka pobavit. Rodina se rozrostla, postavy zestárly, ale svár mezi tchánem a zetěm zůstal. Film sice nepřináší nic nového, nabízí ale stále několik humorných a nápaditých momentů - ať už se jednalo o "vražedný" placák do díry, "homomyl" (tento novotvar bych si měl nechat patentovat), pokukování po Kmotrovi, nebo míčkové Čelisti. Člověk v podstatě ví, jak to celé dopadne již od začátku, nicméně film nenudí a utíká celkem rychle, takže ta předvídatelnost vyložení nevadí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dva dily byly solidni komedie, tohle uz ne. Par focker hlasek, nejaka ta parodie znamyho filmu a trochu dohadovani mezi Stillerem a De Nirem obcas pobavi, ale to je tak vsechno. Vetsina foru uz tu byla, pribeh je tak trochu o nicem, tvurci proste jen vzali znamy postavy a nechali je saskovat. Herci sice nejsou spatny, ale nejvic stejne pobavi vedlejsi role, zlita Jessica Alba a vidlackej Keitel. Pro me proste zklamani, ne ze bych se vylozene nudil, ale ani jsem se moc nezasmal. Slabsi 3*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa Greg (Ben Stiller) v metre stretáva s Jackom (Robert De Niro), ten mu hovorí, že ide kúpiť mlieko. V reálnom živote má Robert De Niro prezývku "Bobby Milk". (misterz)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama