foto

Teri Polo

  • nar. 1.6.1969 (49 let)
    Dover, Delaware, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Theresa Elizabeth Polo se narodila v Doveru manželům Jane a Vincetu Polo. Už od svých pěti let studovala po dobu dvanácti let balet. Poté, co vyhrála v modelingové soutěži, se v sedmnácti letech přestěhovala do New Yorku, věnovat se herecké kariéře. V dubnu roku 1997 se vdala za fotografa Anthonyho Moora a v roce 2003 se rozvedli. O rok později potkala bubeníka Jamieho Wollama. Teri má dvě děti - syna Griffina (*2002, s Moorem) a dceru Bailey (*2007, s Wollamem).

Teri hostovala v mnoha televizních pořadech jako THE PRACTICE, FELICITY, CHICAGO HOPE, SPORTS NIGHT, NUMB3RS a FRASIER. Také hrála v minisériích Fantoma opery jako Christine Daae. Hrála detektiva Ashovou v televizním seríálu BRIMSTONE a objevila se v šesté a sedmé sezoně politického dramatu THE WEST WING, kde hrála roli Helen Santos.

Teri Polo je hlavně známá pro svou roli ve filmu FOTR JE LOTR, kde hrála Pamelu Marthu Byrnes, a jeho pokračování JEHO FOTR, TO JE LOTR! V únoru roku 2005 se Teri objevila na obálce časopisu Playboy, kde pózovala nahá. Bylo to v souvislosti právě s vydáním JEHO FOTR, TO JE LOTR! Byla také zařazena na 42. příčku v žebříčku Maxim Hot 100 Women z roku 2002. Teri byla i jednou z hvězd v sitcomu I'M WITH HER.

V roce 2009 hrála v Hallmark filmu V OČEKÁVÁNÍ ZÁZRAKU s Jasonem Priestleyem a Cheech Marin. Také si zahrála ve filmu Michaela Stokese MRTVÍ MEZI NÁMI. V roce 2010 se znovu vrátila do role Pam Byrnes ve filmu FOTŘI JSOU LOTŘI, což je pokračování FOTR JE LOTR a JEHO FOTR, TO JE LOTR! Také hraje v hororu THE HOLE.

Rambutan

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deadly Delusion (TV film)
2016 All for Nikki
JL Ranch
Psanci a andělé
2015 Love, Again (TV film)
Romantically Speaking (TV film)
2014 A Bit of Bad Luck
Climbing Life
Neznámí autoři
The Christmas Shepherd (TV film)
2013 Démoni vzpomínek
2012 Beyond
Christmas Angel (TV film)
Jak chutná láska (TV film)
Vánoční srdce (TV film)
2011 Material Lies
Výkupné za manžela (TV film)
2010 Fotři jsou lotři
2009 2:13
Díra
Mrtví mezi námi
Ničivá bouře (TV film)
V očekávání zázraku (TV film)
Washington Field (TV film)
2007 Láska má pět písmen (TV film)
Superlhář
2006 Dědictví strachu (TV film)
For the Love of a Child (TV film)
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2003 Hranice zlomu
Od srdce k srdci (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
2001 Malý svědek
Nevyřčené tajemství
2000 Fotr je lotr
1998 Marriage Fool, The (TV film)
Proměna srdce (TV film)
Texarkana (TV film)
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Prayer in the Dark, A (TV film)
Van Helsing Chronicles (TV film)
1996 Invaze
Příběh jednoho života (TV film)
1994 Golden Gate
1993 Dům duchů
Najatá k zabíjení
Osudný svah v Aspenu
1992 Náš milý nebožtík
1991 Tajemná schůzka
Zrozen k jízdě
1990 Fantóm opery (TV film)
People Like Us (TV film)

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
2017 The Fosters (TV seriál)
Welcome to the Jungler (S05E06)
Telling (S05E05)
Too Fast, Too Furious (S05E04)
další epizody (6)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Matčina oběť (E04)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mladé hvězdičky (S16E03)
Americká ostuda (S16E02)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
I Love You, Tommy Brown (S07E17)
2011 Man Up (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Soutěž krásy (S03E23)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Médium (TV seriál)
It's a Wonderful Death (S06E22)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk svědkem na svatbě (S08E13)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené dítě (S07E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confession (S10E02)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Devět manželek (S03E12)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
The Last Hurrah (S07E20)
Transition (S07E19)
další epizody (9)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Undecideds (S07E08)
The Debate (S07E07)
Here Today (S07E05)
další epizody (9)
2003 I'm with Her (TV seriál)
1999 Sugar Hill (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Heartbreak (S01E09)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2001 Spotlight on Location: Meet the Parents

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace