Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná oddychovka, kde je zbytečný se pozastavovat nad tim, že Ashton Kutcher tu je prezentovanej jako elitní zabiják, tohle je prostě jen na vypnutí mozku a zabavení, navíc i ten Kutcher se tam umí celkem solidně ohánět a seřezat , či postřílet řadu zmetků a Katherine Heigl ho zase slušně doplňuje ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Macy Gray - Beauty In The World (3:51) ,2. Salvador Santana - Under The Sun (3:37) ,3. Nikki & Rich - Cat and Mouse (3:08) ,4. The Faces - Ooh La La (3:30) ,5. Bitter:Sweet - A Moment (4:20) ,6. Rox - I Don't Believe (2:37) ,7. Vanessa Contenay-Quinones - Bon Bon Bon (3:30) ,8. Menahan Street Band - Montego Sunset (3:17) ,9. Rolfe Kent - Scuba Sneak and Shopping (1:39) ,10. Rolfe Kent - I'm Gonna Kill Him (1:17) ,11. Rolfe Kent - Even The UPS Guy (1:44) ,12. Rolfe Kent - Arriving In Nice (2:38) ,13. Rolfe Kent - Falling In Bed (1:15) ,14. Rolfe Kent - Elevator Attraction (1:47) ,15. Rolfe Kent - New Home Office (1:00) ,16. Rolfe Kent - Killers Suite (3:44), ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa nehraje na nič iné ako nám ponúka, čo ho zachraňuje vo všetkých možných aspektoch. Kutcher a Heigl sú pre mňa sympatický herci, ktorý potrebujú naozaj dobrý príbeh a poriadnu rolu aby dokázali čo v nich skutočne je. Kutcher to už niekoľkými filmami aj dokázal. Obidvaja sú vo svojich postavách znesiteľný aj keď neprinášajú nič nové. Rozhodne je to jeden s tých lepších filmov, kde Heigl len uteká a kričí. Luketic je celkom schopný čo sa týka aranžovania scén a dynamika filmu tiež nechýba. Všetko to vlastne padá na predvídateľnosti a akejsi strnulosti príbehu, ktorý aj napriek napredovaniu stojí v starých známych vodách tohto žánru. Dokonca by som povedal, že konečné rozuzlenie príbeh ešte viacej zabije než aby ho spravilo vtipnejším, alebo zaujímavejším. Na jedno pozretie v obyčajných víkendový večer s lepšou polovičkou si neviem predstaviť nič lepšie. Ale inak si radšej pustím niečo omnoho sofistikovanejšie alebo podstatne uletenejšie. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ježiši, o co tady vlastně šlo? O vraždu bývalého tajného agenta? A co ty řeči kolem? Komedie a romantika? Kde že! A taky se vám zdála Katherine Heigl starší? Tedy, naprostá zbytečnost, ve které se sotva něco přihodí, občas se někdo popere, taky se trochu střílí a kradou auta...a náš drahocenný čas především. 20% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další náhodná herecká dvojice v narychlo upečené zápletce, která se bohužel snaží být akční. Kutcherovi agenta nevěříte ani když paroháčským lustrem špikuje roštěnky, Katherine Heigl je tentokrát od začátku do konce otravná a ani jí to moc nesluší, ale hlavně se ti dva prostě nikdy nesejdou, ať už v dialogu nebo v situační komice. Tom Selleck a Catherine O'Hara jako rodiče jsou stokrát přirozenější a použitelnější, i když jim v závěru láme vaz nejdebilnější zvrat v historií celuloidové hmoty. Luketic by možná zvládnul natočit reklamu na Ferrari, kterým se Kutcher v úvodu prohání, ale když dojde na akční scény, agentské rošády a velký finiš, selhává tak trestuhodně, že máte chuť někomu narazit na hlavu prázdný kýbl od popcornu. Vsadím se, že ho vyluxujete už v půlce stopáže, protože věřte, že je příjemnější koukat na nafouklou kukuřici než na tuhle tragickou romanticky anorektickou dvojici, která se snaží tu simulovat Pana a paní Smithovi, tu zuřivě bodat prstem do navoněného kýče amerických předměstíček... sama o sobě je ovšem tak vyumělkovaná a neškodně korektní, že tahle snaha působí až ironicky. Bohužel ne dost na to, abyste se jí smáli. Subjektivně nejdelší film posledních několika měsíců. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama