foto

Ashton Kutcher

  • nar. 7.2.1978 (42 let)
    Cedar Rapids, Iowa, USA

Biografie

Rodák z Iowy a študent biochémie. Na ulici ho objavil hľadač talentov. Úspech zaznamenal sitcomom TIE ROKY SEDEMDESIATE rolou prihlúpleho krásavca Kelsa. Aj po tom, čo prerazil do celovečerákov, určených mladému publiku, hrával prevažne pribrzdených fešákov. Typickým príkladom je bláznivá komédia s rovesníkom Seannom Williamom Scottom HEJ, KÁMO, KDE MÁM FÁRO? Tá ale aspoň slávila úspech, kým (prevažne romantickejšie ladené) kúsky JUST MARRIED s Brittany Murphyovou, ŠIALENÉ RANDE Davida Zuckera s Tarou Reidovou alebo DVANÁSŤ DO TUCTU so Steveom Martinom boli typicky spotrebným tovarom pre nenáročného teenagera.

Zatiaľ najvýraznejšou a jednou z minima dramatickejších rolí je sympatický ale tento krát navyše už aj inteligentný študent Evan, ktorý sa dokáže prostredníctvom dávnych denníkových zápiskov preniesť do minulosti, ale všetko, čo v nej urobí, sa proti nemu desivo zvrtne v budúcnosti/ súčasnosti. Reč je o prekvapivo úspešnej sci-fi „časovke“ THE BUTTERFLY EFFECT dua Eric Brest & J. Macky Gruber, kde nielen hral, ale z pozície šéfa výroby sa aj postaral, aby film vôbec vznikol. Pri rozpočte 13 miliónov $ nakoniec len v USA a Kanade zarobil miliónov vyše 30.

Pravdou ostáva, že v čase písania tohto profilu (05. 2005) tento milovník silných, drahých a obrovských áut, ktorý mal hrať aj v Osade M. Night Shyamalana (pravdepodobne roličku Michaela Pitta), zatiaľ ostáva najznámejší vďaka bulváru, ktorý nadšene rozmazáva jeho vzťah so staršou Demi Mooreovou.

Ivan "tron" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Long Home
2014 Annie
2013 jOBS
2011 Hlavně nezávazně
Šťastný Nový rok
2010 Bratrská spravedlnost
Na sv. Valentýna
Vrahouni
2009 Samec
Vzájemná objetí
2008 Mejdan v Las Vegas
2007 Boog and Elliot's Midnight Bun Run
2006 Bobby
Lovecká sezóna
Záchranáři
2005 Hádej kdo?
Něco jako láska
2004 Osudový dotek
2003 Dvanáct do tuctu
Líbánky
Šílený rande
2001 Texas Rangers
2000 Falešná hra
Hele vole, kde mám káru?
Zůstaň se mnou
1999 Brzy to přijde

TV seriály

2020 Ranč (TV seriál)
Tam, kde končíš, chtěl bych dojít (S04E20)
Z p*dele klika (S04E19)
Dobrý život (S04E18)
další epizody (10)
2019 Ranč (TV seriál)
Dokonalá smršť (S04E10)
Nová tvář budoucnosti (S04E09)
Bez boje (S04E08)
další epizody (10)
2018 Ranč (TV seriál)
Born Country (S03E15)
Changes Comin' on (S03E14)
If I Could Just See You Now (S03E13)
další epizody (15)
2017 Ranč (TV seriál)
To prostě nejde (S02E10)
Last Dollar (Fly Away) (S02E09)
Já se neptám a sama nic neřekla (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ranč (TV seriál)
Veselé Vánoce (Ať už jsi kdekoli) (S01E20)
Odchod je už nějakou chvíli na pořádku dne (S01E19)
Kovboj se vydává na cesty (S01E18)
další epizody (19)
Griffinovi (TV seriál)
Candy, Quahog Marshmallow (S14E10)
2015 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jasně, že je mrtvý (S12E15)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
Dědouš miloval svý holky (S12E13)
další epizody (7)
2014 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova jízda (S12E08)
Sex s animákem (S12E07)
Alan sejmul malou holku (S12E06)
další epizody (20)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Long Distance Tyler (S02E09)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vodka, sodovka, mixér a smíchat (S11E10)
Nehodový právník numero uno (S11E09)
Pan Walden je mrtvý, já uklízím (S11E08)
další epizody (22)
2012 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kupte si stromeček (S10E11)
Jednokulčák Johnson (S10E10)
Když čůrám, křičím (S10E09)
další epizody (23)
2011 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Můj bratr je gorila! (S09E12)
Krásná přistávací dráha (S09E11)
Akvárium plné skleněných očí (S09E10)
další epizody (12)
2008 Miss Guided (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Nightmare Generator (S01E16)
Toy Meets Girl (S01E11)
Gold Dust Gasoline (S01E03)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2017 The King - Mit Elvis durch Amerika
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Marc Jacobs & Louis Vuitton (TV film)

Video kompilace

2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Blah Girls (TV seriál)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 468)