Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Naprostý výmaz, všichni, co tam kdy účinkovali, hlavně Trávníček a Slávek Boura, museli jet v ultratvrdých drogách, chlastu, fetiši, voodoo a podobně. Jen kombinace výše zmíněných a pořádného doušku čističe skla mohla způsobit to psycho, ten bezbřehý surrealismus, tu jízdu, která se v DO-RE-MI děla! To už nikdy nikdo nepřekoná. Nejzábavnější pořad historie televize, dodnes brečím smíchy, když si to na Youtube připomínám! Naprostý , dokonalý a totální kult! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Že já zpívám fakt na hovno, ale to, co občas přišlo do televize... Je to šílená sračka, ale na youtube je možné sehnat dvě videa, která tenhle pořad zvedají do nebeských výšin. Jmenují se "Idiotskej pár bez soudnosti" a "Pergl a Kudrnáč". Kdo tohle neviděl, tak neví co je prdel a neví, co za hovada žije v téhle zemi. Prvních pět shlédnutí těchto scének jsem brečel smíchy. 5% (za tyhle trotly) ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama