Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Kvůli zhruba třem scénám to stojí za to. Zbytek filmu tvoří taková ta klišé, která spíše serou než pobaví. Tu scénu s letadlem jsem si musel ale pro jistotu přehrát několikrát za sebou, nevím, jestli je úžasnější samotné zpracování téhle situace, nebo vůbec ten nápad, případně ta skvělá bezprostřední reakce toho nešťastníka přímo v letadle. Nechápu, proč takovéhle filmy dávají rovnou na dvd nebo video, když by to bylo stokrát lepší v kině. A fandil jsem samozřejmě Velkému Cthulhu. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Co jsem chtěl, to jsem dostal - ultrašpatnou hovadinu s neexistujícími hereckými výkony, tristními efekty a přiblblou (ovšem nakonec vlastně atraktivní) zápletkou. Stokrát opakované stejné záběry a do popředí cpané komparzisty - vojáky, kteří pouze drsně čumí, beru už jen jako třešničku na dortu. Nasmál jsem se dosyta a o to mi šlo. ()

Reklama

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Ty kokso! Takú hovadinu som dlho nevidel. Normálne by som dal odpad!, čo by si to určite aj zaslúžilo, ale vďaka tej "úžasnej" scéne pri útoku žraloka na lietadlo(!), kde som sa potom smial 5 minút, musím dať tú jednu hviezdu. Len kvôli tomuto, ale celý film netreba pozerať. Celý zvyšok stojí za starú belú. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama