Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, mám taký dojem, že budúcnosť bratov Strauseových sa skončila. Aspoň teda čo sa týka očakávaní ich ďalších projektov v mojich očiach. Takýto vypatlaný sci-fi blud som už dávno nevidel, a ak by som to mal laicky k niečomu prirovnať, tak asi k (novším) seagalovkám sci-fi žánru. Film je äplne bez príbehu, pretože zmyselnejší príbeh majú aj polhodinové porná na internete, s absolútnou demenciou konania takmer všetkých postáv a takmer každej situácii, hudba absolútne netrafila žáner a režiséri svoje remeslo. Od tohto ruky preč a oči a uši tiež! 15%. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Od prvního dialogu bylo jasné, že nemohu umřít, dokud film nedokoukám... a že to možná půjde hezky jedno po druhém. To takhle jednou ochotnický sbor vyhazoval neschopné, tak byli pro toto veledílo volní... Skutečně brilantní ukázka, jak lze příběh vyprávět pouze a jen za použití klišé. Jako sranda to funguje docela často výborně, například u mlácení pěstičkami... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Tupá sci-fi jednohubka so slabými trikmi, zlou akciou, uši (a nervy) trhajúcimi dialógmi, blbým správaním postáv (keď už si myslíte, že NIČ BLBŠIE SA UŽ PROSTE VYMYSLIEŤ NEDÁ, tí borci to vymyslia!) a nesympatickým hereckým obsadením. Najhoršie sú extra nesympatické, protivné, otravné a hlúpe postavy, ktorým som prial, aby ich niekto vyviezol do alternatívnej dimenzie, tam namaľoval na zeleno a hodil do ohňa. Toto som mal taký problém dopozerať do konca, až som sa stále ošíval a pred záverečnými titulkami ma z toho bolel celý chrbát. Nedám ani mizerné 2*, lebo to na ne proste nemá. Šéf výroby: Brett Ratner. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Podprůjemný hovnocení, který na zdejší databázi odborníků na všechno krom filmů, Skyline má je do nebe volající jelikož Skyline rozhodně neni podprůjemnej film. Skyline je průjemnej film a vy, neznabozi, jste mu ubrali 4% zaslouženýho hovnocení. Emzáky na Vás pozemšťané. Jinak k filmu - Gratuluju rejžům, že konečně se objevil někdo, kdo si nemyslí, že je strašně sqělý točit emzáky ve tmě, kdy je hovno vidět, a místo toho nám naservíruje emzáky za dne a my je tak můžeme vidět. Vzhledem k rozpočtu jsem až šukována, že vůbec nevypadají jako stádo pixelů a dá se na ně naopak hezky čumět. Parta lidí ve filmu má IQ srovnatelný s průměrnou velikostí penisu v ČR, takže je to, jak Vám snad došlo, jeden retard vedle druhýho. Nejhlavnější hrdinka je ale šukézní (a jako bonus i našukaná) a Erica Balfoura mám ráda už od dob Texaskýho masakru, takže jim jsem debilitu v jejich chování velkoryse prominula. Potěšil i starej známej detektiv Batista z Dextera. Děj je jednoduchej jak práce ve fabrice (omlouvám se všem koho se to dotklo ... ba ne mám to v piči) a celkově film nenudil a pobavil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sci-fi a hlavně mimozemské invaze mám velmi rád. Bohužel Skyline není tím, co by mě dokázalo nějak více zaujmout. Celý ten příběh i režie je takový bez zájmu, atmosféru to nemá skoro žádnou, napětí je divné a nepůsobí tak jak by mělo. Na druhou stranu ona tajemnost mě dokázala udržet v pozornosti a nenudil jsem se. Bylo by to průměrné sci-fi, které by nijak neohromovalo ani neuráželo, ale pak přišel konec a ten to dorazil. Vůbec se mi nelíbil, bylo to prostě divný. Udělejte si o tom každý obrázek sami, mně osobně to nesedlo. Fuj. 45% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama