foto

Robin Gammell

  • nar. 22.9.1936 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lonely Boy
2012 Victory Blvd
2010 Skyline
1999 The Girl Next Door (TV film)
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
Skandál Bulworth
Válka v Zálivu (TV film)
Vykosťovač
2000 očima... : Poslední noc
1997 Austin Powers: Špionátor
Kontakt
Projekt Arrow (TV film)
1996 Inhumanoid (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1993 Dave
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Majority Rule (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Předem vinni
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Lincoln (TV film)
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 King of Love, The (TV film)
Projekt X
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Kids Don't Tell (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
Streets of Justice (TV film)
Striker's Mountain (TV film)
1984 Válka v Las Vegas (TV film)
1983 Case of Libel, A (TV film)
Deadly Lessons (TV film)
Last Ninja, The (TV film)
Missing Pieces (TV film)
Noční děsy
Soudcova noc
Šťastný konec (TV film)
Thursday's Child (TV film)
1982 Highpoint
Vražedná linka
Wait Until Dark (TV film)
1981 Lekce lásky
1979 Concorde - Letiště 1979
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Slib
Zlatá horečka na Klondiku
1978 Křídla v Kitty Hawk (TV film)
War Is Over, The
1977 Panic in Echo Park (TV film)
Pronásledovaná
Rituals
1976 Operace Blesk (TV film)
Rtěnka
1974 Sladký film
1973 The Pyx
1964 Hamlet
1961 Macbeth (TV film)

TV seriály

2014 Vražedná práva (TV seriál)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
1996 Milénium (TV seriál)
Gehenna (S01E02)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spojení (S07E08)
1992 Boys of Twilight, The (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Roomies (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
The Edison Twins (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Lazarus Syndrome, The (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1963 Other Man, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace