foto

Robin Gammell

  • nar. 22.9.1936 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 She's in Portland
2013 Lonely Boy
2012 Victory Blvd
2010 Skyline
1999 The Girl Next Door (TV film)
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 2000 očima... : Poslední noc
Jeho osobní strážce (TV film)
Skandál Bulworth
Vykosťovač
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Austin Powers: Špionátor
Kontakt
Projekt Arrow (TV film)
1996 Inhumanoid (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1993 Dave
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Majority Rule (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Předem vinni
1989 Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Lincoln (TV film)
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 King of Love, The (TV film)
Projekt X
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Kids Don't Tell (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
Streets of Justice (TV film)
Striker's Mountain (TV film)
1984 Válka v Las Vegas (TV film)
1983 Case of Libel, A (TV film)
Deadly Lessons (TV film)
Missing Pieces (TV film)
Noční děsy
Poslední ninja (TV film)
Soudcova noc
Thursday's Child (TV film)
Šťastný konec (TV film)
1982 Highpoint
Vražedná linka
Wait Until Dark (TV film)
1981 Lekce lásky
1979 Concorde - Letiště 1979
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Slib
Zlatá horečka na Klondiku
1978 Křídla z Kitty Hawk (TV film)
War Is Over, The
1977 Panic in Echo Park (TV film)
Pronásledovaná
Rituals
1976 Operace Blesk (TV film)
Rtěnka
1974 Sladký film
1973 The Pyx
1964 Hamlet
1961 Macbeth (TV film)

TV seriály

2014 Vražedná práva (TV seriál)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
2009 Hranice (TV seriál)
Missing in Action (S03E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Freedom (S01E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Taco, Tulips, Duck and Spices (S01E13)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Rhea Reynoldsová (S03E04)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Nulová tolerance (S02E01)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
True or False (S04E18)
1997 Advokáti (TV seriál)
Trial and Error (S01E03)
C-16: FBI (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
1996 Milénium (TV seriál)
Gehenna (S01E02)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spojení (S07E08)
1992 Boys of Twilight, The (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Users (S02E18)
1991 Civil Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Siege (S01E03)
Roomies (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
The Edison Twins (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Lazarus Syndrome, The (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1963 Other Man, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky