Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ani pred rokmi ma to príliš nenadchlo a dnes mi to už pripadá strašne nudné. Chémia medzi ústrednou dvojkou nefunguje. Freddie Prinze Jr. je síce sympaťák ale nikdy hrať nevedel a Rachael Leigh Cooková je síce pekná ale jej postava je otravná tým jak má byť za každú cenu tou morálne dokonale cnostnou. Pritom dvakrát zaujímavý jej charakter nie je. Vo vedľajších úlohách sa tu objaví kopa budúcich hviezd ale nikto v tých jednoduchých škatulkách príliš nenadchne. Zaujal ma len Elden Henson ako kamarát Rachael. Ale jeho línia tiež príliš rozvinutá nie je. Takže okrem pamätnej ústrednej pesničky ma bavilo ešte sledovať lokácie školy na ktorej točili seriály ako Buffy alebo BH 90210. Celkovo to je už ale slabá teenage romantika, ktorú strčí do vrecka oveľa dynamickejší a zábavnejší remake. 4/10 ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nápodoba originálu do konce 20. století, do naší současnosti. Film není zahraný na 100 procent, je vidět, že je to film. Tím začínám na 3 hvězdách, protože bolest, kterou ta dívka musela zažít při zjištění, že byla objektem sázky... Je to jen život a život je jen sázka. Oceňuji vidět současnost v tomto filmu, ale víc mi film nedal. Hodnotím dvěmi hvězdami pro unikátnost příběhu. Jinak mě film rámcově zapadá mezi dálší a další průměrné filmy, kterých je dneska jak pneumatik kolem závodních tratí. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl nejhorší, takový průměr, některé momenty se mi líbily více, jiné méně, ale celkový dojem nebyl špatný, pokud bychom se podívali na děj, ten taky obstál, takže bych tento film doporučila jako komedii ze střední školy, která zpříjemní nějaké nudné odpoledne nebo jen volnou chvíli, takže se podívejte a možná se vám zalíbí možná ne, každopádně si udělejte obrázek sami. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Asi som sa pomiatol, ale ja som to dokázal dopozerať ! Ale to len vďaka tej roztomilej tváričke akou je Rachael Leigh Cook ... mne sa teda určite páčila viacej ako tá nána kráľovna plesu :( ... a inak ničím tento film nevybočoval, mať Tv v kuchyni tak by som to pozeral tam a zatiaľ by som navaril a podobne ... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Co to je My Fair Lady ??? Najdou se zde dvě hodně odpudivá tancovací místa, pak několik vtipných hlášek, děj celkem ubíhá, prostě střední škola a "královna" plesu malující modré obrazy v modrých šatech :-). Jak známo, člověk je tvor společenský, proto se nelze od ostatních izolovat. Samozřejmě nemůžu zapomenout na tu lásku. Být to jindy asi by to 3* nevybojovalo... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr., kteří se natáčení žúčastnili, se později stali manželským párem. (Stirek45)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. ledna 1999 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama