Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuji, kdy jsem dal odpad! s natolik čistým svědomím. A to už jsem filmů tohoto stylu viděl opravdu mnoho. Řekněte mi někdo, proč to bože natáčí?? Rok 2011 a efekty na bodu mrazu. "Zvířata" digitálně vytvořena jsou na pohled opravdu ku zblití. A hlavně, zvířata se nechovají vůbec tak, jak by se chovala normálně. Proč si autoři, než natočí takovou kokotinu, nepřečtou aspoň něco základního o chování zvířat? Řekněte mi proč? A jestli ten film má hlavně pobavit, tak to ani omylem, dyť to je kravina jak prase. Absolutně nepříjemné postavy, nelogické (slabé slovo) chování! Nikdo v tomto filmu nemusel umřít, kdyby se choval podle pudu sebezáchovy. Kravina na entou... A o těchto hovadinách bych mohl psát ještě hodně hodně dlouho. U filmu jsem jen valil oči. Já to prostě nechápu. A vidím tu někoho, kdo dá 5*. Za co?? ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádhera! Asylum/Syfyčko ako sa patrí! Vo floridských everglades sa premnožili africké Pytóny. Po tom, čo si s nimi nedokážu poradiť miestny profilovci, ktorých IQ závisí od ráže aktuálne držanej zbrane sa do prípadu vloží miestna policestar. O tom, že jej IQ závisí od obvodu hrudného koša sa netreba ani zmieňovať. Tak, a najskôr v ľavom prse, jej vznikne geniálny nápad, ako "pomôcť´" prírode. A prekvapenie na seba nenechá dlho čakať... I´m lovin´ it. Filmy, kde jedna absurdita strieda druhú, kde podávajú pseudoherci svoj životný výkon, kde filmové efekty závisia od aktuálneho upgrade-u skicára či opakovanie záberov sa používa na dodržanie štandardnej stopáže, sa nedajú nič iné len milovať. Ľudia ktorí niečo podobné budú brať vážne môžu po dosledovaní utrpieť nejeden srdcový kolaps. No divák, ktorý sa dokáže pri sledovaní odosobniť a upustiť čo i len minimálneho nároku na kvalitu snímku zažije nespútanú zábavu a natrhnutú bránicu. Mega Python vs. Gatoroid je síce len priemerné béčko, ktoré sa v ničom nelíši od jeho bohatej konkurencie, no pre fajnšmekrov creaturemovies ďalší hlboký zárez na pažbe. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netrvalo dlouho a společnost Asylum stvořilo další zmutovanou dvojici obřích predátorů. Po všech těch žralocích, octopusech a piraňách, tak přichází na řadu hadi a aligátoři. Už mnohokrát jsem psal, cože si myslím o filmech od této společnosti a proto, je zbytečné se opakovat. Ani sám nevím, proč se na jejich filmy pořád dívám, ale nemůžu si prostě pomoci. Na rozdíl od svých předchůdců se však tento kousek pokusil o něco, čemu jsem ani z hloubi duše nevěřil. Je až k neuvěření, že se zde skoro nevyskytovali opakované záběry… Adept na nejhorší film roku 2011 se místy pokoušel fungovat jako scifi-komedie říznutá prvky hororu, ale na mě to moc nefungovalo. Je sice pravda, že některé scény (viz bitka na večírku-či následná přestřelka) ve mně vyvolaly jistý úšklebek ve tváři, ale jinak jsem jen marně po-koukával na odpočítávání časoměřiče. Už ani ta Debbie Gibson není tak přitažlivá jako za dob, kdy se fotila pro Playboy. Plastická chirurgie asi řádně zapracovala. Digitální efekty otřesné jako vždy, takže co dodat...Od odpadu tenhle kousek zachránilo opravdu jen velmi málo světlých okamžiků... (for Livingdead - superman možná ne, ale Chuck Norris určitě jo..) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, úplně si dokážu představit, jak někteří mentální velikáni, kteří se mezi námi skrývají, musejí prdět rozkoší. Woe, to je námrd, pičo! Vyhlášení fajnšmekři Šprcka11, Hník a Doktor prstidlo by asi ocenili, aby vrchního sprasitele hrál Drn Srajda, ale přeci jen je to americký film a kozomrdova sláva nepřekračuje hranice našeho malého pekliště. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

tak tady je vidět že Asylum si dělá prdel i samo ze sebe. Nevěřícně jsem koukal že tohle dílo vypadlo od režisérky lambertové která natočila Pet semetary. Každopádně film je poměrně bizarní ty herečky které proti sobě válčily byla síla. Prsa sice hezký měly a špulili je na obrazovku kdy mohly ale herecky to byla teda síla. A utoky hadů a aligátora byly docela ujeté narozdíl od jiných hororů s těmahle zvířatama, navíc scény kdy se had zakousne do vzducholodě Asylumáků neměla chybu. 2 za film jedna za srandu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama