Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

má vůbec tyhle filmy cenu komentovat?nebo spíš,má cenu tyhle filmy vůbec natáčet?velice hloupoučké dialogy,příšerné efekty,herci jak z ústavu pro mentálně retardované,plus totalně na hlavu postavený děj.tyhle filmy se řadí na to nejspodnější dno filmového žánru.hned kousek nad ním se krčí steven seagal a jeho brutální:-) novodobé akční ságy. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Muaha-ha-ha-ha-ha! Tak na podobná veledíla by měli výrobci lepit varování podobně, jako je na krabičkách cigaret: "Tento film škodí zdraví a může způsobit demenci!" Neskutečně, neuvěřitelně blbé... Kdo na takovou sračku dá peníze? Který herec je tak zoufalý, aby v tom hrál? Který člověk to může sledovat střízlivý? Mně stačilo vidět fragmenty, abych se cítila zcela debilizována. Nekompromisní odpad a 5% za nápad s věznicí v ledové pustině (někdo by se toho měl vážně chopit;-)). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněžná užovka o průměru ropovodu Družba si už brousí zoubky na hereckou atrapu Deana Caina a já to prostě beru tak, že jak má pan Skleněný svůj protějšek v Bruce the Unbreakable, má i Občan Kane svůj filmový protipól v podobě tohoto nezáživného arktického hnoje ze ztrouchnivělé dílny Phillipa J.Rotha. Ten člověk by mohl nudit za vlast a sklízel by jeden úspěch za druhým.. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Snaživá, ale pořád stejně dementní jako v podobných výplaších. Monstra: Ta pochroumaná zahradní hadice naštěstí mockrát vidět není. Herci: Dean Cain by se měl stydět za to, že si svět pamatuje jeho jméno, když se může chlubit jen takovouto kinematografií (pokud tedy neurážíme slovo kinematografie v případě New Alcatraz). ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Inu, nature horory já rád a velkej had, to jsem si nemohl nechat ujít. Začátek vcelku šel, ale pak od příletu těch dvou paleontologů se film začal strašně vléct. Velitel věznice měl scénář na facku a film začal ztrácet. Konec to jen úplně zabil. Po slibném začátku, kde jsem očekával takových 50%, spadl na slabých 20% a ještě může být rád. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama