Reklama

Reklama

Hasič Jeremy Coleman se se svým otcem stal svědkem brutální vraždy a sám jen tak tak vyvázl živý. Jakožto svědek proti vládci podsvětí Haganovi je umístěn do programu ochrany svědků pod dozor amerických maršálů. Když je však ohrožena i jeho nová identita, je Jeremy nucen podniknout neočekávanou akci, aby získal zpět svůj život a zachránil životy svých nejbližších. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (168)

Kryton 

všechny recenze uživatele

80tkové béčko, které se pro 21.století nehodí. Ční z toho až moc jednoduchost a tupost. To je/není špatné, když se jedna o revenge movie, kde se mihne Bruce Willis na pět minut a dá jen facku jednomu náckovi. Josh Duhamel je fajn a unese tíhu drsňáka, ale to musel být hasič ještě sirotek? Konečná scéna je špatná i na béčko. Nemluvě o špatně generovaných plamenech v PC. Jednou a dost! Imho Bruce asi opravdu odchází do důchodu, když teda ani jednou nevystřelí a předvádí jen znuděný obličej. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa rozhodli, že dajú na stôl milovníkom akčných výplachov presne to, čo im chutí. Tu sa nedá hodnotiť subjektívne, ide o to, ako vám akčný žáner v celej svojej jednoduchosti a priamočiarosti ( vynechávam scenáristicky prepracované chuťovky ) sadne. Ide o žánrový priemer, ale s nadpriemerným nasadením. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Tom O'Connor | Hudba: ? | Produkcia: 50 Cent, Andrew Deane, Randall Emmett | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Grindstone Entertainment Group, Cheetah Vision, Emmett/Furla Films | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: ? $ || Muhaha, no a presne toto sa stáva v dnešnom Hollywoode, že sa z poctivo makajúcich režisérov vyvýjajú ďaľeko zdatnejší remeselníci, než páni, ktorí sú u áčkového korytu dlhé roky. Napínavá zábava, s menej schematickým scenárom. K tomu Willis a Dawson, a máte čo pozerať vo štvrtok večer. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ničím nevyčnívající béčko, kdy nezkušený nýmand vezme pomstu do vlastních rukou. Což sice automaticky neznamená průser, jenže v tomhle případě tu není nic, co by diváka pobavilo. Scénář je tupý a plný děr, Duhamel je jelito, kterýmu nelze věřit ani jednu hereckou pózu (v dramatických situacích je vyloženě k smíchu), Bruce tu jen zbytečně zvedá rozpočet a Rosárce lezou lícní kosti jako smrtce. Hvězdu dávám za hudbu. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, tuctový a rychle zapomenutelný. Myslím si, že příští týden si nebudu pamatovat ani o čem to bylo. Dobře, možná si budu pamatovat, že tam hrál Bruce, ale jen jedno velké jméno film nezachrání. Kor když tam měl takový štěk. A jen jednou dal někomu přes držku. Teď k samotnému filmu. V podstatě každých deset minut mi tam přišlo něco nesmyslného. " Proč běžel jinam než ten, kdo mu utíkal. Proč ho nezabil, když od něj by deset metrů." A takové otázky jsem si pokládala neustále. Největší pecka byla na začátku. Hořel barák, debil hasič tam běžel zachránit bednu chlastu, majitel jim řekl ať si ji nechají a tak se chlapci hasiči rozhodli, že si udělají nad ránem párty a šli do prdele. To že ten barák hořel dál je už nezajímalo. Tolik k americkému hasičskému sboru. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Po filmu Sin City - město hříchu (2005) se jedná o druhou spolupráci hereckého dua Bruce Willis a Rosario Dawson. Herci Josh Duhamel a James Lesure si spolu zahráli hlavní role už v seriálu Las Vegas: Kasino (od r. 2003), kde rovněž hráli kolegy v zaměstnání. Josh Duhamel a Kevin Dunn si spolu zahráli také ve všech dílech série Transformers. (mzss1)
  • Napriek tomu, že sa väčšina filmu odohráva v Kalifornii, tak celé natáčanie prebiehalo v meste New Orleans v Louisiane. (MikaelSVK)
  • Film je věnován herci Justinu Holecekovi, který zemřel v roce 2009. (Terva)

Reklama

Reklama