Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Každý seriál začínajúci označením Las Vegas má vždy určitú výhodu. Jedná sa tu o seriál, ktorý nechce byť jednotkou na trhu a ani nechce vytvárať nezabudnuteľné zážitky hodné opakovanie. Chce byť oddychom, stráviteľnou zábavou. Chce sa stať Vaším sprievodcom všedných dní. Tak nebuďte na tento seriál prísny a ak máte vopred predsudky, ani sa doňho nepúšťajte. Šanca že Vás prehovorí je malá. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem si tak nějak už prostě oblíbila a po náročném dni je to rozhodně skvělá oddychovka. Navíc se je rozhodně na co dívat, ať už myslím herecké představitele ne jen těch hlavních rolí, ale i vedlejších či takových, které se v seriálu mihnou jen na pár dílů (Sylvester Stallone apod.), nebo to okouzlující prostředí hotelového kasína v Las Vegas, kde se točí v každé vteřině tolik peněz, kolik já za celý život neuvidím. Jo, tohle mě prostě baví. ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

Konečně, už jsem snad ani nedoufal. Dočkal jsem se kvalitní podívané, které mě vezme do magického a krásného světa plného peněz , žen a hazardu a to vše v Las Vegas.Tenhle seriál jsem si oblíbil hned po první epizodě a nedočkavě hltal jeden díl za druhým. Líbil se mi ten nápad, že v pozdějších dílech se začínají objevovat i světu známe osobnosti jako je např. Sylvester Stallone, nebo skupina Black Eyed Peas. Co se týče hl. postav, tak nejvíce mi zde sedli hlavně Josh Duhamel v roli chlápka z bezpečnostního oddělní, James Caan v roli ředitele se záhadnou minulostí z CIA, a Vanessa Marcil v roli krásné hostesky. // 100%- ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Lehce přiblblej seriál z kasína v Las Vegas. Holky hezký, Duhamel ujde, ale bez Caana a poté Sellecka by to bylo tak maximálně na 2 hvězdy. Tyhle dva tomu dodali ještě jednu hvězdu. Epizody dost nevyrovnané. S ubíhajícím časem ztrácely díly na úrovni, ale průměrně to s pomocí dvou již jmenovaných matadorů těch 60 procent dá. ()

sebii53 

všechny recenze uživatele

Ano je to nenáročné. Ano je to předvídatelné, ale mě to baví jako snad žádný jiný seriál podobného ražení. Danny McCoy je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Jednu dobu byl dokonce mým Tylerem Durdenem (i když vím, jak moc to zní divně). Ostatní jsou taky fajn, krásně se na ně kouká a dokážou si poradit se vším. Prototyp dokonalého pozlátka. Je jen škoda, že vše skončilo tak jak skončilo. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě 1x15 "Die Fast, Die Furious" (Smrt hvězdy) byla součástí děje smrt Jean-Claude Van Dammma, který si zahrál sám sebe. Na konci epizody byla poté informace, že během natáčení této epizody nebyli zabiti žádní Jean-Claude Van Dammové. (Sony1994)
  • Když seriál začínal, kritici prorokovali, že nevydrží dlouho. Vydržel pět let. (Angie91)
  • Děj se odehrává ve fiktivním kasíně v jižní části stripu jménem Montecito. (Sony1994)

Reklama

Reklama