Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

borec999 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že človek ktorý určuje program TV Dajto má tento seriál veľmi veľmi rád, keďže sa v jeho vysielaní objavuje dlhé roky a často aj viackrát za 1 deň. Mňa seriál absolútne nezaujal- jednak nevýraznými postavami, ale aj prostredím kasína, ktorého téma mi tu prišla spracovaná celkom chabo. Nehovoriac o tom, že niektoré zápletky seriálu sú dosť pritiahnuté za vlasy. Na pomedzí 1* a 2* ()

Emmet 

všechny recenze uživatele

Je skvělé ,že tento seriál chodí v době hned po škole případně práce.Je úžasné po těžkém dni ve škole viděl jak si žijou ,,obyčejní" američané. Hlavní hrdinové sice mají dosti ,,vážné" problémy ,ty se nakonec ale vždycky vyřeší. Je zdetaké trochu tvrdý šéf v podobě Jamese Caana (známého z role Sonyho z Kmotra). Jeho dva neuvěřitelně sympatičtí podřízení Josh Duhamel ,bývalý mariňák, a James Lesure ,inženýr a takový všeuměl. Nicméně ikdyž je seriál jehce povrchní musím mu za skvělou zábavu dát 5 *****. ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po serii všemožných kriminálek to považuji za příjemnou oddechovku. Viděl jsem několik dílů a myslím si, že se na to dá koukat....Navíc si myslím, že je to velká pohoda, protože, když se v některých dílech objeví osobnosti jako Jean-Claude Van Damme, či na konci dílu vystoupí skupina Black Eyed Peas, tak nezbývá nic jiného než si to užít a hodit se do pohody. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Každý seriál začínajúci označením Las Vegas má vždy určitú výhodu. Jedná sa tu o seriál, ktorý nechce byť jednotkou na trhu a ani nechce vytvárať nezabudnuteľné zážitky hodné opakovanie. Chce byť oddychom, stráviteľnou zábavou. Chce sa stať Vaším sprievodcom všedných dní. Tak nebuďte na tento seriál prísny a ak máte vopred predsudky, ani sa doňho nepúšťajte. Šanca že Vás prehovorí je malá. ()

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

3 alebo 4 hviezdy? Náročné rozhodnutie. Seriál si určite zaslúži 3,5. Menej sa mi zdá veľmi ľahkovážne hodnotenie lebo James Caan dal seriálu charizmu a Josh Duhamel sa svojej úlohy chytil naozaj pevne. Ostatní herci akoby potrebovali čas stotožniť sa so svojimi postavami ale každou časťou to bolo lepšie a lepšie. Keď sa k tomu všetkému pridá zaujímavé prostredie a pavučina vzťahov medzi postavami, ich minulosť a súčasnosť, je to dobrá "podívaná". Preto by som dal 3,5 hviezdičky, čo, žiaľ nejde a od 5 sa zaokrúhľuje smerom hore, takže 4! :D ...budem k vám úprimný... nie matika môže za to, že som zaokrúhlil hore. Tento seriál má pre mňa zvýšenú hodnotu. Keď som bol dieťa, vždy som sa tešil ako hodím školskú tašku kdesi do kúta a pozriem si Las Vegas: Kasíno. Boli to časy kedy sme veľa času trávili vonku, bez internetu v každej domácnosti, takže keď mi ušla nejaká časť, musel som čakať dokiaľ ten seriál začnú dávať odznova a to mohlo trvať aj niekoľko mesiacov! Proste mám pri ňom aj dnes pocit nostalgie, ktorý ma neopúšťa. Kvôli tomu nemám žiadne výčitky a zaokrúhľujem hodnotenie na 4 hviezdičky :D ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • Píseň v úvodní sekvenci se v různých zemích liší. Skladba "Let it Ride" od Charlieho Clousera a Jona Ingoldsbyho byla použita ve všech zemích západní Evropy včetně Velké Británie. ale i v České republice. V mnoha dalších zemích, například v USA a Kanadě, byla použita píseň "A litlle Less Conversatoin" od Elvise Presleyho. (Sony1994)
  • V seriálu vystupovala řada hudebíků a dalších slavných osobností. Mezi nejznámnější patří například Rihanna, The Pussycat Dolls, Snoop Dogg, Black Eyed Peas, Jon Bon Jovi, Paul Anka, Wayne Newton, Duran Duran nebo James Blunt. (Sony1994)
  • Seriál se dějově protíná s dalším seriálem společnosti NBC - Crossing Jordan. V pěti epizodách Las Vegas se tak objevuje Jerry O´Connel (Woody Hoyt) a ve třech z nich i Jill Hennesey (Jordan Cavanaugh). Josh Dunhamel (Danny McCoy) se naopak objevuje ve třech epizodách Crossing Jordan, ve dvou z nich po bo boku Vanessy Marcil (Sam Marquez) a jednu s Molly Sims (Delinda Deline). (Sony1994)

Reklama

Reklama