Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aniž bych byl nějak úzkostlivý na pořádek v kuchyni, když se Bobby v úvodu chystal zkontrolovat S.Sarandon pavučiny na lince, docela jsem se vyděsil.. Sexuálně uvolněná komedie, která by i přes svou tradiční dějovou klišovitost měla na víc, kdyby se na svatbě nezačali vytahovat z almar kostlivci a divák neměl na závěr pocit, že ten optimismus nemůže ani jedinému páru vydržet déle než pár hodin. Starouš De Niro už zřejmě definitivně dokončil stěhování ze škatulky vážený mafián do škatulky zhýralý nezodpovědný dědek se sklony k vilnosti a alkoholismu a nutno říct, že si vede celkem přesvědčivě.. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě teď se sám sebe marně ptám, proč jsem měl před lety pocit, že si film zaslouží dvě hvězdičky. Už jen herecké obsazení mi přejelo smirkovým papírem po obnažených nervových zakončeních, protože fakt nemusím herecký projev Diane Keaton a Robina Williamse, korunu všemu nasadila ještě královna falešných úsměvů a nemastně nesolený Topher Grace. I to bych ale dokázal překousnout, pokud by scénář nebyl příšernou kktinou, která mě svou klišovitostí neskutečně vytáčela a mocně mě nebavila. Ve chvíli, kdy došlo na ručičky a očička, jsem Robertovi De Niro málem taky poblil rameno. / Poučení: Hodláš se oženit? Jak myslíš... ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Absolutně mimo. Komedie bez jediného vtipu, jediného zábavného prvku, za to budete mít pocit, že ve filmu neexistuje postava, která by nespala přinejmenším s dvěma dalšími. Těžko uvěřit, že v tomhle filmu chtěl po přečtení scénáře vůbec někdo hrát, natož pak Robert DeNiro a Susan Sarandon. Ovšem stalo se a vznikl film, který nenabízí vlastně vůbec nic, jen neskutečně mdlý pokus o komedii na pozadí rodinných taškařic. 20% ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého kastingu, neoprel by som o film ani pomyselný bicykel. Nechajme však bokom pripomienky, o ktorých by sme mohli napísať zoznam dlhý ako toaletný papier, pretože niekde tam na konci, až sa prehrabete celým radom ozvláštnenia, ktoré sa vo všetkých ohľadoch blíži k nule, natrafíte na epizódky, kde sa krížia postavy naprieč citovými patáliami. Síce bez naratívu, ale zásluhou hereckého zoskupenia docela úsmevne. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

S takýmto obsadením vytvoriť tento béčkový brak, musel byť asi dosť náročný výkon! Navyše si neviem predstaviť nič viac amerického (budhistka, žid, lesbička, latinoameričania a nadržaný alkoholik s kamošom kňazom) Všetky postavy neustále vzájomne jedna druhú klamali a hneď v zápätí si všetko odpustili... Amerika musí byť dokonalá krajina, kde má každý pre druhých obrovské pochopenie, vládne tam láska a tolerancia, bla bla bláááááááá ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama