Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková vtipná blbina, která se nemůže brát vážně. I přes pěkné honičky všemožnýma autama a různé akčnější pasáže, je to spíš komedie, u které jsem se pobavil. Většina hlavních hrdinů je jsou spíš trhlá individua, dělající samé nesmyslnosti. Hudba je tu povedená a pěkně do všeho zapadla. I když je to spíš jednorázová vymejvárna, mě se to líbilo. 75% :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt silne zklamalo, cekal jsem totiz neco jako Mistri hazardu nebo Starsky a Hutch, coz byla chyba. Film totiz nema zadnej poradnej pribeh, coz by ale zas tak nevadilo, stejne jsem si to poustel spis kvuli honickam, jenze kdyz se pul hodiny jen kecalo, zaclo mi to bejt lehce podezrely. Pak ze sebe hlavni hrdina vyblil, ze je bejvalej ultra zavodnik a nazhavil karu a ja se zacal tesit, ze se to konecne rozjede a ono hovno. Jako jasne, par honicek tu je, ale ze by byly nejak zapamatovani hodny to ani nahodou. Navic hlavni dvojce Cooper Shepard by spis clovek uveril, ze jsou dvojka zhulenejch serfaru, nez bankovni lupice. A tak ve vysledku nakonec bavi jen vymatlanej Tom Arnold. Naprosto promarnena sance, ktera neni ani vtipna, ani akcni a bohuzel ani trochu zabavna, fakt sem se slusne nudil. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nepochopil, co že tvůrci chtěli vlastně natočit. Bláznivou road trip komedii? Akční komedii? Nebo snad reklamu na auta Daxe Sheparda? Nefunguje zde totiž ani jedno, vtipných scén je pomálu, honičky zde v podstatě nejsou, scénář nedává smysl a Bradley Cooper je zde naprosto zbytečný. Tenhle vysněný projekt si mohl Shepard v klidu odpustit. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční bláznivá dramatická romance! Jo, fakt něco takovýho existuje. Jsem v pokušení napálit tomu maximum a upřímně lituju všechny "suchoprdy" ;), kteří se u toho za žádnou cenu nemůžou naplno odreagovat. Zatím asi 100 nejzábavnějších minut filmového roku 2012 s několika špičkovými humornými scénkami, co vám potrhají bránici. Úplně ten dream project chápu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialená nenáročná komédia, ktorá toho veľa neponúkla a ani jej humor nebol môj štýl, skôr to bolo niečo obyčajné a štýlom také americké, ktoré nemám rád. Konečne som videl Kristen Bell v role, ktorá nepôsobila na mňa ani trocha arogantne, či namyslene alebo povýšenecky, ale ostatnými hercami to podľa mňa pokazili. Jej partner vo filme k nej nesedel, partičky, ktoré ich prenasledovali boli nedôveryhodné a nevtipné a tiež by som to neradil medzi filmy z ciest, proste už na začiatku mi bolo jasné, že to bude len obyčajný film, ktorý nebude mať náznak ničoho silnejšieho, nebude ani provokatívny, proste že to bude len taká lacná Béčková zlátanina. Nakoniec nedopadla úplne zle, ale dala by sa brať aj ako zbytočnosť. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Při honičce na opuštěném letišti a při následné přestřelce bylo ustřeleno zrcátko u Corvetty. Později je ale v dalších záběrech zrcátko zpět na svém místě a bez poškození. (Danny F.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama