Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

snob

všechny recenze uživatele

30% Američanů navštěvujících vysoké školy je negramotných. Jakýsi skutečný průzkum. Ne, že by neuměli číst, jen nedokážou porozumět čtenému. Ve filmu Na šrot jich uvidíme celou plejádu. Gramotnost bychom spolkli leda japonsky laděnému Jeffovi, ale jen protože máme zafixované, že Japonci jsou výjimečně inteligentní. Dle ukazatelů budeme ovšem sledovat spíše výjimku potvrzující pravidlo. Negramotní ve filmu budou všichni. 30% amerických vysokoškoláků je negramotných, film si na sebe tedy vydělá s přehledem. My bychom se měli zaměřit na něco sofistikovanějšího a ne plnit peněženky někomu, kdo si chce jen vydělat, ne za to člověku předat hodnotu. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ak chce toto niekto porovnávať s Hangover, nech si dá facku. Úplná demencia celého portfólia a navyše idiotské nesympatetické ksychty ma donútili ísť až na najnižšie priečky môjho hodnotiaceho systému. Celý príbeh sa odvíja v podstate od troch debilov, s ktorých jeden je na šrot a ďalší dvaja sa ho pokúšajú dostať domov. Ten príbeh má taký nevyužitý potenciál, až ma to niekoľko krát mrzelo. Množstvo skvelých scén, je zabitých idiotskými rozhovormi alebo gestami, ktoré zabíjajú kompletne celý humor. Za tie tri náznaky holých pŕs by som dal aj dve hviezdy ale keď som na konci filmu tomu tiťmancovi musel kukať na nádobíčko s ktorého mu trčal plyšoví medveď. nemilosrdne som udelil 15% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Takovejch filmů je každým dnem víc a víc. A jenom 1 z 10 dokáže uspět u normálních lidí. Přitom se to hlavně zaměřilo na mladší generace, ale jestli se jim to i snažilo prodat svým vlastním "humorem", tudíž 15 a míň. O to víc mi to přišlo trapný. Bohužel musím použít tohle slovo, protože v tom nebyla ani kapka nápadu, všechno kopírka. A komedií bych to ani nenazval, prostě tu legraci a srandu si v komedii představuju asi jinak. Máloco se dokáže vyrovnat bandám od Prciček, Hangoveru nebo dokonce i Projectu X. Třeba to měli na svědomí i ti herci, který to prostě ani nezahráli dobře. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)

Reklama

Reklama