Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(pořad)
Soutěžní
Slovensko, 2013, 209x79-89 min

Režie:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkují:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenze (95)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Problémom tejto show sú, ako vo väčšine show, hostia... Tí najzábavnejší sa minuli v prvých epizódach, bohužiaľ. Na druhú stranu, niektorí vedia prekvapiť. Adela a Dano sú vpohode, Nikodým to zvláda dobre, hodí sa tam ale aj tak mám na neho svoj názor... Zatiaľ lepšie 3 hviezy, dá sa na tom zasmiať :-) ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Milujem Slovensko nie je žiadny prevratný projekt, no po dlhom čase sa na televíznej obrazovke objavilo niečo iné ako seriály "zo života", trápne relácie alebo reality-show, ktoré nemajú s realitou nič spoločné. Niečo zaujímavé, niečo zábavné, jednoducho niečo, kvôli čomu sa v piatkový večer oplatí zapnúť televíziu. A inak osobne nedokážem pochopiť jedincov, ktorí majú obrovskú potrebu hádzať každú reláciu, pri ktorej sa objaví krajina pôvodu Slovensko, už len z princípu a na základe krátkej upútavky do odpadu a nezabudnú pri tom zo seba vysypať neuveriteľne "nápaditý" a "vtipný" komentár, na ktorom sa môžu zasmiať maximálne tak oni. (70%) ()

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, ale vzhledem k tomu, že je to kopie "Máme rádi Česko" degradovaná slovenským obsazením, je jasné, že to bude stát za hovno. Přeci jenom většina slováků je ráda, když ví, kde leží nejbližší knajpa. Nechápu, proč poslední dobou musí všechno co běží u nás, běžet v horší verzi i na slovensku? (Případně to rovnou spojíme do Československého čehosi. Doufám, že časem budou třeba Českoněmecká nebo Českoněmeckopolskoruskomaďarskoslovenská superstar., protože nejspíš máme málo dementů v čechách, proto je potřeba je tahat i odjinud.) ()

kickassgirl 

všechny recenze uživatele

objavila som to az teraz a po dlhej dobe som sa pri slovenskej relacii dobre zabavila a aj nieco naucila. nikodym ma milo prekvapil, netusila som, ze sa dokaze vobec odviazat :) jeho tanecne kreacie ma vzdy rozosmeju. adela a dano su zaruka kvality a sutazivost medzi nimi je perfektna. vyborne doplnene skvelym spevom sama tomecka ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama