Reklama

Reklama

Máme rádi Česko

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2013, 126x85 min

Režie:

Michael Čech

Scénář:

Libor Bouček

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jakub Prachař, Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar, Jan Dolanský, Vojtěch Kotek, Gabriela Partyšová, Jitka Čvančarová, Leoš Mareš (více)

Obsahy(1)

Prima family přichystala velkolepou zábavnou show Máme rádi Česko, která prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Večerem bude provázet populární a ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni" v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností. Členové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen! Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého showbusinessu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (249)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Docela mě to bavilo. To je jediný důvod, proč to ode mě nedostane odpad. Hra sama o sobě je zábavná a zajímavá, ale ta show je koncipovaná jako obvyklý pořad pro spoustu lidí, kde dochází k nevkusným vtipům, scénám a celé mi to připadalo takové poslepované. Krom toho obvyklé charisma herců jsem nějak postrádal... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pět minut pryč, dalších deset, následuje dalších pět minut, reklama, a furt nic. Žádný vtip, žádná přidaná hodnota, nic, co by mě přimělo se podívat i příště. Snad nejhorší na tom nicméně zůstává skutečnost, jak se účinkující křečovitě hlídají, aby se při každém džouku nezapomněli chytat za břicho a bouřlivě tleskat. Hodně otravné jsou i předlouhé pěvecké vsuvky. Naopak docela fajn je hra, kdy si soutěžící sedící v kruhu předávají „výbušnou“ krabici a odpovídají na poměrně primitivní otázky. A světe, div se, někdy je to totální znalostní výbuch. Netuším, zda tam účinkoval od začátku, ale později to solidně pozvedl pohotový Jakub Prachař. Hlavně díky němu jsem zvedl po letech hodnocení. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Soutěž, kterou je snadné pohrdat. Vím to, jelikož Máme rádi Česko běží prý už deset let a já jí až donedávna pohrdala také, jakožto Primáckou estrádou. Než jsem ji jednou nechala zapnutou jako kulisu a ejhle - bavila jsem se! Je to pořad, který nikoho nezatěžuje problémy, je příjemný a dodá vám dobrou náladu. A takových je sakra málo. Trojice Jakub Prachař, Vojta Kotek a Libor Bouček je se svými vtípky výborná. V současnosti nejmilejší pořad v televizi. Alespoň, než přijde Star Dance. :) ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Ač to není kdo ví jaká bomba, někdy to dokáže splnit svůj účel a pobaví to a jako bonus se člověk občas, ale jen občas, něco dozví. Ovšem mnohdy je to trapné a mnohdy je až s podivem, že některé z těch nejtriviálnějších otázek účinkující neví. A navíc podezřívám Libora Boučka, že dává Prachařovi přečíst otázky předem. |50%| ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říct, že tento formát není vůbec špatný, jak se zdá dle hodnocení. Nemusím to vyloženě sledovat, ale když nikde nic není, klidně na to kouknu. Je to celkem zábava, občas dobré hlášky, člověk se něco nenásilně a poutavě i dozví, je to takové uvolněné na oddech, Bouček je fajn a dvojice Prachař-Dejdar po sobě dobře jde. :-) Trošku mi tam vadí ty hudební vložky, ale to už se dá nějak přežít. Takže za mě celkem OK. Howgh! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Máme rádi Česko na TV Prima vychází z formátu pořadu I Love My Country, se kterým přišel holanďan John de Mol, který má na svém kontě již takové pořady jako je Big Brother či Hlas apod. (Paity)
  • V první epizodě při zadání třetí filmové ukázky mluví moderátor Libor Bouček o filmu Ucho (1970), který byl v kinech uveden až o 20 let později. V soupisu otázky ve spodní části obrazovky je pak ale rok promítání uveden špatně. (jakear)
  • Prakticky stejný formát televizní show už v roce 2008 uvedla na televizní obrazovky konkurenční TV Nova, která pořad pojmenovala I love Česko (od r. 2008). (Paity)

Reklama

Reklama