Reklama

Reklama

Máme rádi Česko

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2013, 126x85 min

Režie:

Michael Čech

Scénář:

Libor Bouček

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jakub Prachař, Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar, Jan Dolanský, Vojtěch Kotek, Gabriela Partyšová, Jitka Čvančarová, Leoš Mareš (více)

Obsahy(1)

Prima family přichystala velkolepou zábavnou show Máme rádi Česko, která prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Večerem bude provázet populární a ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni" v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností. Členové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen! Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého showbusinessu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (250)

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Soutěž má celkem dobrý potenciál, který je ale úplně zabitý nesmyslnými pravidly. Soutěž se v podstatě rozhoduje v posledním kole; proč celou dobu bojují o body, když si pak potipují pár statistických dat, zatočí kolem a všechno je naráz jinak? Mám ráda deskovou hru Česko, ale tento pořad bohužel nevyužil své možnosti. Navíc, dávat to každý týden je opravdu moc. Atd. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ten boom band nebo jak si to tam ta hudba říká je na pořadu asi to nejhorší. Ale ani po asi 3 strávených večerech to nemám potřebu nenávidět. Někdy se divím, že ty nejjednodušší otázky "slavné hvězdy" neví, ale možná je to tím, jak jsou tam v časovém pressu. Nemám jim to za zlé, asi tak to řeknu. Docela mě na tom baví statistické údaje, ale ne z hlediska hry (protože mít soutěž, kdy nakonec stejně rozhodně štěstí mi přijde na hlavu, zvláště tehdy, kdy se celou dobu testují vědomosti), ale protože je zajímavé vědět, jak na tom jsme s porovnáním s ostatními zeměmi. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel,oproti slovenské verzi u mě pořad nemá šanci,Jakub Prachař s Martinem Dejdarem příliš tlačí na pilu s tím,jak musí být vtipní za každou cenu a celé to umocňuje Libor Bouček svým nevtíravým hecováním.Pokud hrajeme se Slováky hokej,vždycky fandím našim,ale zábavný pořad nebo sitcom udělat neumíme. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Československá televizní estráda s přehlídkou celebrit. Bouček dělá slizkého rozhodčího dvěma týmům. Prachař, který v jednom díle ani nepoznal slova písničky svého bývalého gaybandu Nightwork. Zaručený recept na otrávený večer. Proboha, koho zajímají statistiky typu kolik průměrně kilogramů pečiva snědli české domácnosti v roce 2014?  1/10 ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Poměrně jsem se na to těšil, protože jsem doufal, že to bude vědomostní soutež s úrovní. Ale tohle je taková močka, že jen konsternovaně čumim na TV a lituju toho, že jsem si nevzal dvakrát tolik rohypnolu než normálně. Ještě dneska si koupim Ingram a vystřílim nějaké kino. Tohle je hnus. (Zhruba po roce jsem si všiml, že slovenská verze má 59% a moc tomu nerozumím. Buď je slovenská verze opravdu zdařilá taškařice a nebo jsou Slováci větší debilové, no, odpověď je vlastně asi jasná.) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Prakticky stejný formát televizní show už v roce 2008 uvedla na televizní obrazovky konkurenční TV Nova, která pořad pojmenovala I love Česko (od r. 2008). (Paity)
  • Máme rádi Česko na TV Prima vychází z formátu pořadu I Love My Country, se kterým přišel holanďan John de Mol, který má na svém kontě již takové pořady jako je Big Brother či Hlas apod. (Paity)
  • V první epizodě při zadání třetí filmové ukázky mluví moderátor Libor Bouček o filmu Ucho (1970), který byl v kinech uveden až o 20 let později. V soupisu otázky ve spodní části obrazovky je pak ale rok promítání uveden špatně. (jakear)

Reklama

Reklama