Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Problém vidím už v nápadu. Udělat dobrou komedii na tom, že se osamělý chlap boji přiznat své nastávající, že nemá žádné přátele je asi nemožné. Na vyřešení tohoto pseudo problému si najme profesionálního svědka a jeho divné kámoše. Těšil jsem se na Kaley "Penny" Cuoco. Je to vážně krásná holka, ale herecky zcela nepřesvědčivá. Přátelství je někdy víc než láska, toť pointa málo vtipného a spíše nudného filmu. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, slušné obsazení, ucházející hudba a v neposlední řadě i pár povedených frků- to je Wedding Ringer. Není to veledílo, na které by se s úctou vzpomínalo ještě za desítky let, ale je to přesně ten druh filmu, který si pustíte, když se chcete odreagovat a nad ničím moc nepřemýšlet. Ono zde ani není nad čím. Příběh je prostý, což ale není u takto přímočaré komedie na škodu. Ba naopak, je to jen ku prospěchu věci. Dalo se z toho určitě vyždímat víc, ale stejně tak to mohlo dopadnout mnohem hůř. Já zklamán nebyl a solidně si u snímku odpočinul. 60 % Oblíbená část- sezení na skleněném stole ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělého svědka na svatbu jsem si nemusel kupovat a zážitky s ním mám skutečné, ale kdybych před svatbou narazil na nějakou solidní agenturu, tak bych si ještě dokoupil partu "skutečných" přátel. S těmi od Jimmiho totiž byla sranda, i když ne vždy podle mého gusta, ale to bychom ve smlouvičce doladili. Za mě tedy v podstatě dobrý a to rozhodně nejsem svatební typ. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie s poměrně originálním nápadem, ušitá na míru užvaněnému černošskému komikovi Kevinu Hartovi. Upřímně nepatřím zrovna mezi jeho fanoušky, nicméně jedno musím uznat, tato role mu opravdu sedla a při zdatném sekundování jeho bláznivého týmu svědků, to skvěle funguje a já se chvílemi skvěle bavil. Ano, je to recyklace gagů a stokrát viděných vtipů třetí kategorie, ale úlohu zábavné blbiny na odreagování to splnilo. Moje hodnocení 60%. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nějak převratná komedie, ale jako zábavná oddechovka naprosto plní svůj účel. Na nic jiného si tento film taky ani nehraje. Plusem je obsazení, do kterého se jim povedlo obsadit herce, kteří ke svým rolí tak nějak patří, a také základní premisa, která nekopíruje tisíc filmů před sebou. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama