Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie má svůj rukopis a jeho první Halloween mě dostal. 31 Bylo mnou velice vyhlížené dílo .Snímek zachycující skupinku lidí, kteří jsou uneseni a povinní hrát hru s názvem 31. Oč jde? Musí přežít 12 hodin s pěti největšími psychopaty a vrahy, kteří jsou převlečení za klauny. Už od obsahu se čeká, že to bude celkem solidní vybíjená a taky je. Můžu vychválit skvělé masky klaunů, soundtrack a nějaká ta brutalita, ač je o dost menší než se dá u jeho filmů čekat. Většina mordů je mimo záběr, ale třeba taková scéna s pilou je naopak pochutnáníčko. Potěší největší zvrhlík Doom-Head, který se sice objeví na chvíli, ale bere si celý film pro sebe. Takže za mě celkem spokojenost a k plnému nadšení mi chybělo jen trošku víc gore. Určitě doporučuji ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ň ň ň ň ňič moc akosi... Zombie točí to, čo už kedysi natočil lepšie a nie je to ani moc zábavné, ani moc odviazané, skôr sa to zbytočne drží na uzde a naťahuje čo netreba. Mal som pocit, že po minulej, hoci nedocenenej pecke "The Lords of Salem" sa posunul ďalej, ale toto je skok niekam na začiatok. Až prekvapivo NEZÁŽIVNÝ priemer - ale zlý nie, to zase nie. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím The Lords of Salem se Zombie nepochopitelně vrátil k vyzoomované a epileptické ruční kameře, takže mi hned zkraje znechutil a otrávil celý zbytek filmu, protože polovina jeho záběrů pro mě byla naprosto nestravitelná. Bohužel do té poloviny samozřejmě patří všechny akční a "slasherové" scény. A ta druhá polovina? Nevím, jestli to není jen mým znechucením skákajícím obrazem, ale mám pocit, že už Zombiemu trochu dochází tvůrčí invence. Doufám, že nebude kráčet neblahou cestou Tarantinovou, tedy od originálních a více či méně zajímavých filmů k plytkým a užvaněným pitominám. Hlavně kvůli nesnesitelné kameře je 31 zatím ta nejhorší zombiárna, i když Šery Zombiová s věkem zraje jako víno (nemyslím ovšem herecky). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Here we go again. Hororový plačky znovu útočí. Pokaždý je to jak přes kopírák. Buď je to moc krvavý nebo zase vůbec. Buď je tam dlouhý představování postav nebo pro změnu žádný, atd... Upřímně, bejt hororovej režisér, kopnu vás všechny do prdele a jdu dělat radši popeláře. 31 je naprosto famózně natočenej masakr a dává divákovi přesně to, co slibuje, tedy špinavou atmosféru, brutální mordy a zábavný zabijáky. Scénář je na podobnej film naprosto dostačující a Zombie umí psát dobrý dialogy. Takže už se zase těším, u čeho budou místní ufňukánci píčovat příště. Stává se z toho už takovej zábavnej místní sport. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemné špinavé a ulítlé sedmdesátky, tedy Robův rybníček. Fanouškovský film pro fanoušky, žádné velké umění, ale velká škoda, že Zombie  později nepustil i neprostříhanou verzi X. Jeho milfce Sheri  Moon to pořád krásně děvkovsky sluší, úvodní pasáž  pak byla díky Doom-Headovi vynikajicí a jen škoda, že nedostal více prostoru, anžto jeho závěrečné vystoupení naopak bylo vcelku zklamáním.  Vůbec ten konec mi přišel hodně bezradný, byť  to byl patrně záměr, který bych bez spoileru nevysvětlil.  Ale čert to vem, čili asi takhle, když.  Snesitelné čvachtání. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Tím kostymérov Roba Zombieho nebol schopný nájsť vyhovujúci kostým pre Malcolma McDowella (otec Murder). Tento problém vyriešil až obraz z filmu Barry Lyndon (1975), ktorý má režisér doma a vďaka ktorému ho napadlo, že by mohol vyzerať podobne, ako oblečenie hercov z filmu. So svojou ženou Sheri Moon Zombie tak objednali lacný kostým na internete a upravili ho do záverečnej podoby. Tá sa Malcolmovi McDowellovi nepáčila. (Marceloo)
  • Keď Rob Zombie pridal fotku z natáčania, jeden z jeho fanúšikov na Facebooku sa mu vysmieval a pýtal sa ho, ako môže niekto zabíjať motorovou pílou bez reťaze. Rob mu odpísal, že to možno nie je motorová píla a odkázal ho na slovo DICK, ktoré bolo na píle napísané. (Marceloo)
  • Film bol natočený za dvadsať dní. (FromHell)

Reklama

Reklama