Reklama

Reklama

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi" a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali" na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (313)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám buddy akčňáky rád. Tady dokonce i dvojka Kevin Hart a Dwayne Johnson fakt funguje. Jenže problém tohoto žánru je, že je tu pár top filmů, které vládnou žánrem a všechno ostatní je jaksi navíc. Tady ta akce je místy docela špatná, kamera rozklepaná, do toho nepřátelé jsou tady jak z titulu nejhezčí hračka na hraní. Navíc je to tady daleko více absurdní, než vážné. Dokonce bych řekl, že v té záplavě filmových hlášek to tady je až dětsky absurdní, a to úplně nevím, jestli v podobném filmu chci. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo podstatne záživnejšie. Chémia medzi dvojicou nefunguje ako by mala. A tých pár podarených scén je vzápätí pokazených tradičným žánrovým klišé. Poteší štek Batemana, ale inak taká šeď. Jediné plus patrí tomu že som stále nevedel či je teda Bob dobrý, alebo zlý. Čokoľvek od Willa Ferrella je o sto krát vtipnejšie. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $127,440,871Tržby Celosvetovo $216,500,576 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ jedna z tých skôr znesiteľných amerických komédii, len škoda že to nemá lepšie vystavaný dej, ten je dosť do prázdna, bez nejakej poriadnej gradácie /55%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mohl by, prosím vás, někdo natočit film, kde by Kevina Harta zastřelili hned na začátku (nejlépe do ksichtu) a pak by zbytek stopáže tančili a káleli na jeho hrobě? Hodně suchá a tragická verze Chrise Rocka... Dwayne Johnson pobavil ale překvapivě nepřekvapil, což by mě asi trochu zarazilo, kdybych ho nějak žral. Jason Bateman byl skvělý každou vteřinu na place. Film mi trochu zkazilo zjištění, koho asi bude hrát Melissa McCarthy, kvůli které jsem do něj šel, a že se před kamerou asi moc neohřeje. V poměru k zábavnosti zbytečně dlouhé. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Central Intelligence je síce tuctovou a dejovo predvídateľnou záležitosťou, ale rozhodne sa jej podarilo spojiť dvojicu hercov, ktorí sa dopĺňajú, a funguje to medzi nimi. Dwayne Johnson a Kevin Hart sú komediálni parťáci, ktorým sa jednoducho musíme smiať. Je to proste americká letná nenáročná popcornovka, ktorej hlavným cieľom je pobaviť a to sa jej darí. Väčšina vtipov síce vychádza z toho, že Bob a Calvin sa k sebe nehodia ako povahami, tak vzrastom, ale na pľaci to tým dvom naozaj funguje. Tuctová schéma je doplnená nespočetným množstvom hlášok, ktoré si uťahujú zo snímok aj filmových žánrov a ušetrená nie je ani prezývka "The Rock". Úloha pre Dwayna Johnsona, ktorý tu preukázal, že jeho komediálny herecký talent taktiež nie je na zahodenie. Uspel v podstate rovnako dobre, ako kedysi Arnold Schwarzenegger. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (18)

  • Pred záverečnými titulkami v nepodarených záberoch vysvetľuje Calvin (Kevin Hart), Bobovi (Dwayne Johnson), že mu neprekáža vymyslené meno (Bob Stone), tak isto ako napr. Mr. T, Sting a The Rock. Pod prezývkou The Rock vystupoval Dwayne Johnson vo svojej wrestlingovej kariére, rovnako na počiatku tej hereckej. (belinko)

Související novinky

Jumanji s Rockem?

Jumanji s Rockem?

18.04.2016

Remake rodinné klasiky Jumanji měl dorazit už letos v prosinci. Studio Sony ho ale nestihlo dát dohromady, a tak se v lednu posunula premiéra na červenec 2017. Film mezitím dostal režiséra, jímž bude… (více)

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

Reklama

Reklama