Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

k212 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě vtipná konfrontace sucharského právníka a živelné černošky. První se vyjadřuje velice vybraně a opatrně, ta druhá si servítky nebere. Vše samozřejmě stojí na výkonu obou hlavních hrdinů a musím říci, že jim to spolu slušně šlape - byť u mě opět vítězí Steve, Queen Latifah občas některé exhibice přemalovává až "příliš černě". Děj několikrát schytá zásah v podobě "velkého překvapení", čímž obvykle ztrácí dech, nebo se točí do zcela jiných vod komična. Průměrná komedie, která je mi o trochu sympatičtější díky velmi povedenému českému dabingu a snad i překladu (viděno na HBO). 55% ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s perfektní kombinací hlavních postav/herců. Steve Martin i v reálu vypadá jako běžný, možná lehce upjatý člověk, takže tato role mu byla nejspíš šita na míru (samozřejmě je to báječný komik). A Queen Latifah je také báječná komička a i když není zrovna drobek, tak se jí musí uznat, že má v sobě šmrnc. Postavte tyhle dva na jeden plac a chybu neuděláte. Dům naruby není nijak světoborný a přelom v kinematografii 100% nezpůsobí, ale večer u televize vám rozhodně nezkazí. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Let Go (Hit The Dance Floor) – Eve and Jadakiss ,2. Whatcha Gonna Do – Foxy Brown ,3. Better Than The Rest – Queen Latifah ,4. Where’s The Love – Floetry ,5. Ain’t Nobody – Kelly Price ,6. Move Somethin’ – Mr. Cheeks ,7. Let Me See You Dance – Iceberg ,8. Way of Live – Lil’ Wayne featuring Big Tymers and TQ ,9. Do Your Thing – Queen Latifah featuring Mario Winans ,10. Gutta – The Unit ,11. Rock Star – N.E.R.D. ,12. Next To You – Calvin Richardson ,13. I’m Gonna Love You Just A Little More Babe – Barry White , ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +komplexně v pohodě film -Queen Latifah krajně nesimpatická, některé scény, příběh/// No tak více..méně se to dalo. Některé scény byly fain, vtipné..některé dost nemožné (nereálné). Aspoň to mělo slušné obsazení (Martin, Levy, Rosenbaum) a vlastně i ostatní herci dobře splňovali šablonu pro takovýto film. Třebas mě dostala scéna jak se s. martin snažil dostat mezi černochy na párty (ovšem bylo to i trapné). Když bych měl mluvit o příběhu, tak ten mi nepříjde moc skutečný. Asi to musím brát jako komedii, ale občas jsem měl fakt chuť té tlusté krávě nakopat zadek. Hudba standartní. No řeknu to asi tak. Steve Martin má i mnohem lepší filmy, tenhle se jakš takš dal./// Celkem 62%/// ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení tohoto filmu ale bohužel moc nepomohlo. Mám rád oba hlavní hrdiny, ale znám plno jiných filmů s těmito herci ve kterých se zasměji daleko více. Pojinta filmu je sice skvělá, ale režisérovi se to podle mě moc nepovedlo. Dokoukal jsem tento film až do konce ale jak jsem říkal moc jsem se u něj nezasmál. Určitě mezi vámi budou tací, kterým se film bude líbit. Pokud máte rádi jako herce hlavní hrdiny, tak se na tento snímek podívajte a uvidíte sami. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)

Reklama

Reklama