Reklama

Reklama

Při pátrání po měděném drátu narazí detroitský dospívající chlapec Eli Solinski na supermoderní zbraň, která má výjimečnou moc. Když se jeho bratr Jimmy zaplete do potíží s místním šéfem podsvětí, oba sourozenci popadnou tajemnou pistoli a dají se na útěk. Eli a Jimmy jsou tak nuceni svádět boj na život a na smrt s armádou zločinců a dvěma těžce obrněnými futuristickými vojáky, kteří chtějí získat svou zbraň zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

ohneta 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, dobří herci.. ale mohl to být i sakra dobrý akční film! Ale bohužel není :( Místo toho je to jako nějaké socialní drama, kdy se brácha seznamuje se svým nevlastním bráchou a nějakou štětkou.. :( Sem tam, ale opravdu velmi málo, dobré akce, která mě při usínání vždy na minutu probudila a věřil jsem, že se to zpraví na kvalitní jízdu. Bohužel nestalo se. Pro mě docela zklamání. Mohl z toho být nadpruměrný film, ale nestalo se.. Bohužel.. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový film. Příběh je jako ve většině sci-fi filmů. Ovšem z nějakého důvodu jsem se do filmu zažral. Příběh po pár nudných scénách vás začne bavit. A ano je to takové klišé, ale scenáristi si jak je vidět hodně s filmem prohráli. Vyzvednout musím také speciální efekty které jsou velice zajímavé a krásné zpracované. 70% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prapodivný mix sociálnej gangsterky a čistokrvného béčkového sci-fi. Problém je predovšetkým v tom, že tieto dve roviny príliš spolu neladia. Čakal som, kam to celé vyústi a záver je vážne prekvapivý, ale v spojitosti s tým, čo sme sledovali predtým, to taktiež neladí. Scény samé o sebe celkom fungujú, ale zase platí, že ako celok sa ukazuje Kin ako nefunkčný film. No a najvačšia herecká legenda sa tu príliš neohreje, James Franco hrá podobnú postavu ako v Spring Breakers a Michael B. Jordan vo svojom cameu je absolútne od veci. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Z několika důvodů jde o zajímavý počin, který má do béčka daleko. Velmi kvalitní obsazení, parádní triky i hudba sice ještě na skvělý film nestačí, ale on nebyl úplně špatný ani scénář. Starší bratr, který se vrátil z vězení stáhne všechny kolem sebe do spirály zkázy, protože dělá jen špatná rozhodnutí...velmi věrohodně napsaná pasáž, která je solidním podkladem pro rodinné drama. Zlotřilý padouch s tváří J. Franca, který je jim v patách, už byl bohužel speciálně v závěru trochu moc, ale dejme tomu. Jenže pak je tady ten sci-fi prvek...hi-tech zbraň v rukách outsidera, kterého jeho bratr zatáhl do hry o život. Tento aspekt působil i přes zmiňované triky čistě béčkově a přestože otevíral dveře do pokračování, celý film zkazil. Speciálně závěrečná pětiminutovka byla kopanec do rozkroku všem sci-fíkům. Velmi rozpačité tři *. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené céčko, které si chce hrát na áčkové drama rodinných vztahů. Některé pasáže jsou velmi dobré, ale bohužel celkové vyznění je nemastné a neslané. Kvůli ratingu jsou také extrémně limitované násilné části a většina mordů je mimo obraz. Závěr je pak tak trapný pokus o mindfuck, až je to samo o sobě mindfuck. Zejména kvůli závěru to na dvě hvězdy těsně nedosáhne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně na policejní stanici jeden z gangsterů používá československou útočnou pušku vzor 58 se sklopkou a kompenzátorem. V čase 01:23:56 – 01:23:57 si lze také všimnout chyby střihu, kdy jdou díky transparentnímu zásobníku vidět různě napáskované zásobníky. (Mecker)
  • Keď Jimmy (Jack Reynor) popíja v moteli na verande so striptérkou whisky (58. minúta), podáva jej takmer prázdnu fľašku. V ďalšom zábere, keď ju už striptérka drží, je fľaša takmer plná. (brianko.sk)

Reklama

Reklama