Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět umění nezná hranic. A to ani v případě Josephine (Zawe Ashton), která najde skvostná umělecká díla po zemřelém. Než aby je vyhodila, jak stálo v závěti, vezme je pod svá kurátorská křídla a začne je zpeněžovat. Jenže obrazy nejsou tak andělské, jak by se předpokládalo. Skrývají něco temného a hrůzného z malířova života. Na to se postupem času přijde, ale to už je příliš pozdě! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Podivnost. Vyházet spoustu nadbytečných scén a nechat jen základní myšlenku o tajemném umělci, jehož dílo ožívá. Kvalitní režisér nám pravedl něco velmi podobného jako Refn, který nás vzal do světa modelingu. Tentokráte nás tvůrce nut(d)í v uměleckých galeriích a musíme trávit čas s hodně nesympatickými postavami, které si to nakonec naštěstí odskáčou. Některým z nich (Malkovich) jsem vůbec nerozumněl a vlastně netuším proč ve filmu vůbec byly. Atmosféru to s blížícím se koncem má, ale koukat na to znovu nehodlám. 50% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se několikrát upřímně nezasmál (ve chvílích, které vtipné být měly) a byl jsem dopředu připravený na to, že je pointa celého filmu dost banální (což má být samozřejmě chytrá subverze jako úplně všechno poslední dobou), takže mě to nepřekvapilo a nevadilo mi to - ale většinu času jsem se stejně jen nudil a nudil a nudil. ()

Reklama

Idego 

všechny recenze uživatele

Horrorově mysteriózní stránka filmu není dost dobrá na to, aby vyvolávala pocit strachu a napětí, ale není ani dost béčková na to, aby byla aspoň vtipná, takže ve výsledku je prostě jenom meh. Naštěstí jsou tam jiný místy dost vtipný momenty, pěkně si to střílí ze světa galerií a vysokýho umění a Jake Gyllenhaal je prostě perfektní. Jako oddechovka dobrý. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Snobské prostředí, umění, obrazy, to vše mi nevadilo, kouká se na to hezky. Po herecké stránce mě zaujal snad pouze Gyllenhaal, který tyto netradiční role umí zahrát na jedničku. Co se týče smrtí, tak to je hodně slabý čajíček, kdy potěší snad jediná scéna s "koulí" a celkově to na mě jako Horor vůbec nepůsobilo. Škoda, ve finále je to pouze Thriller pro fanoušky umění ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dan Gilroy nemá vizuálny talent Toma Forda, či Nicholasa Windinga Refna a nevie písať prázdnych snobov ako Bret Easton Ellis. Výsledkom je dvojhodinové meh o akýchsi vraždiacich obrazoch, na ktorých nič znepokojujúce nie je. V téme vraždiaceho umenia je Carpenterovo Cigarette Burns stále neprekonané. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Ide o druhý film, kde Jake Gyllenhaal stvárnil homosexuálnu alebo bisexuálnu postavu. Prvý krát stvárnil takúto rolu vo filme Skrotená hora (2005). (R...)

Reklama

Reklama