Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelý sitkom so skvelým Timom Allenom, jeho skvelou manželkou a so skvelými troma nepodarenými synmi, ale aj tak sa mi vždy páčil skvelý bradatý pomocník Al (ktorý na rozdiel od Tima vedel, čo robí) a skvelý, takmer mystický sused Wilson, ktorého som, ak mi pamäť dobre slúži, nikdy nevidel ako vyzerá v tvári. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tim Allen je tady fenomenální. Je zábavnej v každym dílu a jeho scény s Alem 'flanelem' Borlendem nemají obdoby. Utahování si buď právě z jeho flanelových košilí nebo jeho tlusté mámy je už téměr kultovní. Celé to ale stojí na Timovi. Pokud není před kamerou, je to jen další z mnoha nezábavných sitcomů. Jeho snaha všechno vylepšovat a jeho hloupost jsou k popukání. Trošku mi to kazí morální poučení na konci skoro každého dílu. ()

Reklama

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Inu na hollywoodskou seriálovou produkci vysoce nadprůměrný počin, na kterem se dá chvílema i poctivě zasmát. Části, které se odehrávali ve studiu "tool time", mě moc nebrali, více zábavy se odehrávalo v domě/zahradě Taylorových. Škoda, že od 3, 4 serie to už ztrácelo glanc a vtipy se začínali příliš opakovat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Asi žádný seriál se nedokáže vyvarovat jakémusi poklesu v kvalitě a je jen málo takových které to dokázali. Kutil Tim bohužel není jeden z těch vyjímečných , ale je to i tak jeden z nejzábavnějších seriálů jaké sem kdy měl možnost vidět. Hašteření Tima s Jill, moudrosti souseda Wilsona, nesmělost Ala Borlanda, tři pěkní frackové a "šikovné" ručičky Kutila Tima. Tenhle seriál miluju a moc se mi líbí R-R-R ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Poslední americký sitcom, který vyšel na videokazetách. (HellFire)
  • Stephen Tobolowsky byl původní volbou do role Ala Borlanda. Nemohl se však účastnit natáčení kvůli závazkům k probíhajícímu natáčení filmu. Po natočení čtyř epizod tak byl obsazen do role Richard Karn. (HellFire)
  • V garáži, kde Tim tráví hodně času, vidíme červenou skříň na nářadí. Stejnou skříň použili filmaři při natáčení snímku 60 sekund i s nálepkou BinFord. (James46)

Reklama

Reklama