Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

tkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, takové více uvěřitelné a surové než na co je běžný divák zvyklý. Postavy jsou víc uvěřitelné a chovají se tak nějak blíže realitě. Roztrhání na více částí tomu také pomáhá. Má to dokonce i slušné hororové sekvence a dobře se tu pracuje s válkou jednotlivce. Ale nějak mě to zkrátka nechytlo za srdíčko. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Parádní kamera v souhře s výbornou atmosférou a chaosem, podpořená skvělým soundtrackem a řadou neskutečně vypjatých momentů. Škoda hodně nudnýho vizuálu (color grading/obrazová post-produkce) a nevýraznýho obsazení. Black Summer je jinak, přátelé, mnohem zábavnější a dynamičtější než všemi opěvovaný Walking Dead! ()

Reklama

viky13 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou solidně na tři až čtyři hvězdy, ale já je dát fakt nemůžu. Postavy jsou tak dementní, že nechápu proč jsou ještě na světě (ve druhé sérii ještě o trochu víc). Některý jejich rozhodnutí si nejde vyložit jinak, než že chtějí zhebnout a to mě fakt rozčiluje. Tyhle ty "fuck-upy" se projevují nejvíc u hlavní hrdinky, která je už tak nesnesitelná (a to mám Jaime King jinak moc ráda.. ani jsem netušila, že umí hrát takovou zabedněnku). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to vy, co mne znáte, mi potvrdíte, že si na zombících docela ujíždím, ale v tomto případě mi je líto. Nedodělaný survivor u kterého se nedá ztotožnit ani z jednou z postav (u většiny ani nevíte, kdo jsou) a jenom čekáte, odkud na vás kdo vybafne. Každopádně dokáži ocenit reálnost a absenci zbytečných řečí. I přesto však zůstávám věrný klasice v podobě Živých mrtvých. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tvůrci věděli jak natočit levně ale zajímavě a nikdy na úkor kvalitních běhacích zombie. Postavy jsou různorodý a kupodivu se některý chovaj logicky. V podstatě jediná věc co mi vadila byly ty neustálý názvy kapitol a taky to že uprostřed to trochu ztrácí tempo. A taky to že namlsali na hordu kterou nakonec neukázali, snad v druhý sérii. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)
  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)

Reklama

Reklama