Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

princeznaaur 

všechny recenze uživatele

podruhé už vidět nemusím, ale fajn romantická komedie. Líbila se mi ve filmu nadsázka snobárny pracháčů (mohou si dovolit každý nesmyslný rozmar, ale v podstatě jsou osamělí a znudění), litovat je však nehodlám :) . Keanu Reeves jako zpestření a bod za to, že přikývl na vedlejší roli v této komedii. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak trošku Šíleně bohatí asiaté v netflixovském stylu. Pochopitelně bych film s klidem vynechal nebýt provařeného camea vy víte koho, jenže ono je to taková fajnová oddychovka a Keanu Reeves je u zkrátka tak boží, že už božejší být nemůže. Už jenom kvůli tomu musím Always Be My Maybe doporučit úplně všem. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia plná klišé a očakávaných zvratov. Ale napriek tomu to malo v sebe aspoň dávku originality a najmä neokukané duo Randall Park a Ali Wong. Myslím, že každému bolo jasné, ako sa celý príbeh napokon skončí, ale aspoň tá zápletka to pozdvihla na vyššiu úroveň. A musím uznať, že aj po dialógovej stránke to bolo celkom vydarené, dokonca sa na tom dalo aj viac krát zasmiať (čo už býva pri tomto žánri skôr rarita). Inak, celebritná vsuvka s Keanu Reevesom bola naozaj úsmevná. Sarkastické podanie moderného nóbl kulinárskeho biznisu ma naozaj rozosmialo. Takže celkom obstojné, hoci toho klišé tam bolo až-až. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc se na komedie nedívám, takže nejsem v daném žánru žádný odborník, ale od té doby, co jsem si konečně předplatil netflix zkouším nové věci, a tohle byla jedna z nich. Musím říct že je to takový svěží vítr mezi komediemi. Milý a vážně vtipný humor, který nemá problém se stabilně udržet po celou dobu filmu. Jasný je, že se nějakému tomu klišé nevyhneme, ale tady mi to rozhodně nevadilo. A ta jednohubka v podání Keanu Reevese byla geniální! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavná dvojka mi moc nesedela ako ani celá tá americká banda Korejcov, ale hlášky boli parádne- na úrovni indie filmov, kde sa vkusne "fuckuje". Veľká škoda, že Sasha neukázala kozy, mohlo to ísť v pohode o hviezdičku vyššie. Takto to vidím tak 50 na 50. A niekto to tu už spomenul vo svojom komentári, sa mi zdá, že je to taký Notting Hill a ja súhlasím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)
  • Keanu Reeves natočil všechny své scény během čtyřdenní pauzy v natáčení třetího dílu série John Wick (2019). Z časových důvodů to zapadlo do natáčení právě v San Franciscu. (Huntelaar)

Reklama

Reklama