foto

Ali Wong

  • nar. 19.4.1982 (36 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ali Wong: Hard Knock Wife (TV film)
2017 Father Figures
LEGO® Ninjago® film
2016 Angry Birds ve filmu
2014 Super Sleuths
2013 Dealin' with Idiots
2012 Divoši

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (36)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Blue Christmas (S02E10)
The Couple (S02E09)
Gala Auction (S02E08)
další epizody (24)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Flush (S03E17)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Krampus Katie (S01E09)
Westport Cotillion (S01E08)
Power Couple (S01E07)
další epizody (9)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E05)
Americký táta (TV seriál)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Escape from L.A. (S02E11)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)

TV pořady

2016 Ali Wong: Baby Cobra (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ali Wong: Hard Knock Wife (TV film)

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)

TV pořady

2016 Ali Wong: Baby Cobra (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace