Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karen McCannová si čekání v dopravní zácpě zkrátila telefonickým rozhovorem se svou dcerou, když vtom do domu vrazil záhadný útočník a dceru zabil! Absolutní hrůze však zdaleka není konec - policie sice vraha dopadla, ale díky procedurální chybě musela pustit na svobodu. A s tím se Karen nehodlá smířit! (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Samí skvělý herci (Fieldová, Harris, Sutherland, Mantegna, D'Angelová), silný námět, velký potenciál... přesto výsledek tak nějak nemastný/neslaný... V první řadě je to nehorázně odfláknutým scénářem! Už samotný fakt, že divák od začátku ví kdo je vrah a kam to všechno spěje, si přímo říká o nějaké rozvinutí hlavní dějové linie (nebo o dějový zvrat)... Druhou achylovou patou je slabá režie, která prostě neudrží napětí a pozornost diváka až do konce (po vynikající úvodní třetině filmu těžce dochází dech a v podstatě už jen vaří z vody). Klobouk dolů před Sutherlandem (ti hajzlové mu prostě jdou), z jeho záporáka fakt běhal mráz po zádech... ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje Ed Harris čekal jsem něco víc a to minimálně od jeho postavy, přišlo mi že jeho potenciál nebyl tak úplně využit. Za to Kiefer byl solidní padouch a to hlavně svojí drzostí a i vzhledem. Jinak celý ten film rozhodně nebyl nic převratného a byla to místy i trochu nuda. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdičky. Vcelku napínavý triller s výborným Sutherlandem...hrál to tak přesvědčivě (a vypadal tak odpudivně), že kdyby mi zazvonil u dvěří, proskočila bych zavřeným oknem s ochranou folií...je trochu škoda, že film táhne hlavně Kiefer. Hlavní postava skoro vůbec nebrečí a na chvíli jsem ani nevěděla, jeslti to dítě bylo teda její nebo ne. Ed Harris se, ačkoli ho mám ráda, sem taky moc nehodil... ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Film som už pred časom videl a ani jeho opakované zhliadnutie po rokoch nezmenilo nič na prvotnom dojme, že ide o premárnenú príležitosť. Keď má režisér k dispozícii zaujímavý námet a výborných hercov, tak musí jeho výsledný produkt hýbať citmi a angažovanosťou divákov úplne inak, než sa to deje v tomto nevýraznom filme. ()

Agia 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to tak strašné, jak tu některé komenty napovídají. Úvod výborný, pak to trochu ztrácí tempo a tah na branku, ale na lepší tři hvězdy to pořád je. U mě to sahá i na čtyři, ale přeci jen tomu do nich něco chybí. Sutherland je výborně slizkej, toho potkat, tak "kvičet a zdrhat" a ještě dlouho po skončení filmu jsem z něj měla nepříjemný pocit. Sally Field výkonem kolísá, ale žádnej vyloženě slabej moment nemá. Ed Harris tu nemá moc prostoru, ale odehrává svůj part dobře. Příběh je uvěřitelnej a nemá žádný podstatný trhliny, které by ho shazovaly. Proč ne, rozhodně stojí za vidění. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V knize je Karenovo příjmení Neuman, namísto McCann. (Nedhelborn)

Reklama

Reklama