Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Zastrčená vzadu na poličce, zaprášená akční jízda z 90. let, o které jsem absolutně nevěděl. Ale jsem rád, že jsem to dohledal a měl možnost to vidět protože to byla dobrá akční podívaná. Zajímavé herecké obsazení, dost akčních scén a jednoduchý příběh, který fanoušky devadesátkovejch akčních filmů rozhodě neurazí. Mam rád tuhle muziku s těhle starejch fimů, dodává tomu pěknou atmosféru. Já se bavil. 75% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Klasický akční béčko devadesátejch let, kdy ještě nebylo nutný z každýho snímku o mariňácích dělat delší náborovej spot a patetický svědectví o chrabrosti příslušníků americký armády. Akce je docela slušná, zasloužila by však víc prostoru. Když se totiž zrovna nikde nestřílí, příběh docela nudí a ničemu nepomáhá ani delší stopáž. Proti případný nudě ale aspoň částečně pomáhá obsazení Charlieho Sheena. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasický poTopgunovský kousek. A to se vším všudy. Parta suverénních týpků vlítne do akce, utrousí pár hlášek, seseká teroristy a pak to zapije s holkama u baru nebo oslaví na golfu. Rozjuchaně zdrhnou ze svatby a Charlie skočí z jedoucího auta s prstem v nose z mostu. No prostě cha cha cha brnkačka... a nebo ne? A právě zde tak trošku vidím problém. Jakoby film chvílemi nevěděl kam chce patřit. Protože třeba postava skvělého Biehna se tváří místy naprosto seriózně. Stejně jako porady před akcí. I ta akce mě na rozdíl od mých kolegů bavila. A finále chválím stejně jako oni. Postavy jsou v pohodě a příběh je tak akorát odlehčený a naivní, přesně podle popisku, ale v rámci ranku fungující. No a právě ona rozviklanost snímku dle mého škodí. Každopádně jsem se rozhodně nenudil a místy se i fakt bavil. 68 procent hlavně za super finále. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Skákat z letadla, který je v pořádku, je blbost. Ale pro sedmičlennou jednotku Námořní pěchoty není ani tohle problém. Typický akční film z konce 90.let, který sází na béčkovou zábavu. Škoda jen, že zde ta akční porce je střídána s mnohdy nudnými politickými částmi, které k tomu bohužel patřit asi musí. Ale i přesto se na to dívá vcelku slušně, už nejenom kvůli slušné hudbě, ale také díky slušnému hereckému osazenstvu. Slušný akční film z konce 90.let, který může konkurovat známějším kouskům z té doby. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Niektoré scény z tohto filmu boli inšpirované životom Chucka Pfarrera, bývalého príslušníka US Navy SEALs. (beso74)
  • Je velmi nepravděpodobné, aby byl novinářce umožněn přístup na základnu Navy SEALs. (Sealteam6)

Reklama

Reklama