Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě pro mladší holky. Jediný co se tu řeší je, jak maj 14ti letý holky dostat nějaký strašný borce z Londýna, pak jak se oblíknout a jestli nosit tanga a nebo ne a na závěr se vše vyřeší dospěle, no prostě nic neočekávanýho a někdy toho bylo na mě trošku moc, ale nemůžu řict, že to je vyloženě nuda, ale rozhodně bych si dokázal představit lepší zápletku, nicméně za chudáka tlustýho Anguse, kterej to tam nehorázně schytával s těma oblečkama od malý sestry Georgie musim hvězdičku přidat ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

nebýt Aarona (a jeho kapely), vypla bych to už v první čtvrtce filmu... U mě se to stává opravdu velice zřídka, ovšem tohle je jeden z těch případů, kdy jsem více sympatizovala s "ošklivými záporáky" - holkou, která si dovoluje (jak jen mohla!) chodit s chlapem, který se líbí hlavní důře..která je mi mimo jiné šíleně nesympatická a po sérii trapných scén, které jsem přežila v křeči a očima napůl zakrývajíc prsty, bych jí nejraději propláchla hlavinku (v nějakém super wc nejlépe). Ovšem ve zbytku se přeci jen docela zasmějete - nicméně, ono vám už taky nic jiného nezbyde. ()

Reklama

Char_lotte 

všechny recenze uživatele

Na knihách o Georgii Nicolsonové jsem vyrůstala. Proto mě mrzí, že filmovému zpracování musím dát tak malé hodnocení. Kam zmizela ta vtipná a sarkastická Georia? Kam zmizel skvělej Komik Dave (ten tragéd ve filmu rozhodně není)? A taková nicotná zmínka o Ucouranejch dvojčatech Jackie a Alison? Jasný příklad toho, že pokud se někdo snaží nacpat čtyři knížky do 96 minut, nedopadne to dobře. Zůstala jen podprůměrná teenage komedie, ve které zlo je černé (Lindsay) a dobro bílé (všechny hlavní hrdinky) a malá Brigitte Jonesová nakonec uloví svého kluka snů, všechny své další ctitele nabídne svým kamarádkám (wtf?) a hlavní záporačka bude dokonale znemožněna přede všemi. Jako klidně, děvčata okolo dvanácti let se na to určitě rády kouknou, ale nevydávejte to za film podle knih Louise Renninsonové, protože je to úplně jiný příběh. Jediné, co je v tom filmu dobré je hudba, Stiff Dylans rock! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Už jen název filmu (tedy alespoň český překlad) značí, že tahle záležitost bude směřovaná vlhkým teenkám. Já tento film sledoval jako malý, na základě doporučení mé starší sestry (no neuhodnete, že jí tehdy bylo 14-15) a jelikož jsem spoustu věcí nepobral, tak mi zbývalo jen přikyvovat. Po těch letech si vzpomínám akorát na to, že hlavní hrdinku nadýmají jablka a taky na scénu "velkého" odhalení s push-upkami. Pokud si z celého filmu vzpomenu na tyhle 2 špatné scény, tak to asi nebude nic moc, a když ještě vezmu v potaz svůj současný názor na vzhled hlavní hrdinky, tak nezbývá říct, že tenhle snímek nebyl nic pro mě a může být rád, že se obejdu bez dalšího zhlédnutí s případnou šancí na změnu hodnocení. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama