Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis kedysi povedal (zhodou okolností pri propagácii filmu), že sa naňho stále dokolečka pozerá, pretože jeho žena je v ňom veľmi sexy. Ja by som sa tiež na tento film pozeral, ak by tam hrala moja manželka, ktorá je sexy, lenže manželku nemám a aj keby som mal, tak v tomto filme nehrala. Takže nemám žiaden dôvod si pozrieť tento film niekedy znovu. A doporučujem to aj ostatným potencionálnym divákom. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Demi Moore je sladká. Vtipná byla postava Shada (Ving Rhames) přidám pár dialogů s ním : (u právníka, kde Shad vyhrožuje aku-vrtačkou) Sledujete politiku pane Shade ? Vypadám snad, že sleduju politiku ? (Ochranka se ptá Erin) Jste paní Grantová ? Né, Barbara Bushová. Kdo je on ? George Bush. George Bushe nikdo nezval, tak se běž projít. (Dvě pistole míří na neozbrojeného Shada) Jseš Blázen ? Jó psychouš. Představa nepřemožitelnosti spojená se silným sebevražedným nutkáním ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, ako na zéeške jeden blbeček nejakým zázrakom v tom veku vydržal čučať do bedne až do nekresťanskej polnoci a potom sa nám v pondelok na dvore chválil tým, že videl kozy Kate Winslet. Druhý raz však naša parta skoro-adolescentných masturbáciou posadnutých žiačikov z valala nenechala nič náhode a na jeden piatok sme sa dohodli zapnúť o desiatej Markízu a mrknúť sa na toten Striptíz. Ja som to mal obzvlášť ťažké - so starou telkou, ktorá poslúchala len na buchnutie a bez ovládača som sedel priamo pred obrazovkou a bez zvuku som naslúchal, či ma niekto nenačape pri ukájaní sa... vlastnou predstavivosťou. A rafinovanosťou, of course. Nostalgiu nezmazali ani Demine muskulatúrne krivky, škaredé vemä a mužatkovský fejs, avšak Burt Reynolds bez bajúzikov, to bolo už v tej dobe hrubé znesvätenie. Ale príjemné spomienky ostali, zápletku nik neriešil a už o týždeň sa dostalo na víťazoslávne "hele, bobr!" v podobe ostrej "pecky" Slunce, seno, erotika. :))) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho nedělala taková parodie , ale byl by to žánr spíš thriller a psychologický, a kdyby tam nehral Buřt Reynolds, což je pan Parodie sám o sobě a kdyby tam bylo ještě trochu víc nahotinek ( ikdyž je jich tam dost ) a kdyby ta dějová linka nebyla tak debilní .... jenže to je mnoho kdyby, podtrženo sečteno tenhle film je bída, ačkoliv se z něj dalo vytěžit díky tématu daleko více. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nemôžem hodnotiť adekvátnou jednou hviezdou. Dôvod je ten, že sme v čase premiéry na tento film boli z recesie celá partia v kine a jeden z nás na druhý deň priniesol z kina obrovský plagát, presne ten ako tu, ktorý nám potom visel na internátnej izbe až do júna. Tak mi film nejako pripomína staré dobré časy. Celý film samozrejme nestojí za nič okrem niekoľkých tancov. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v obchodě s videem můžete vidět spoustu filmů od studia Castle Rock Entertainment. (HappySmile)
  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)
  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)

Reklama

Reklama