Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Unforgivable" bolo pre mňa skutočne skvelým emocionálnym filmovým zážitkom. Nemôžem povedať, že by ma to emocionálne odpálilo ako niektoré iné filmy, no môžem úprimne povedať, že som dokázal vnútorne asi nejako pochopiť a prijať všetky postavy. Teda ... väčšinou. Je tu možno jedna postava, ktorej konanie mi prišlo divné a to je Keith. Počas filmu totiž príde niečo, čo fakt pretočilo celý film úplne inak a z toho čo hovoril predtým a jedno s druhým, nechápem o čo tvorcom v jeho prípade išlo. Odhliadnuc od toho, film má skvelé postavy a veľmi dobre zapracované zvraty. Boli udalosti, ktoré ma skutočne prekvapili a nečakal som, že sa k nim dostaneme. A treba uznať, tie scénky mali svoju silu. Sandra Bullock je opäť excelentná. Musím vysoko uznať jej kvality a do tejto role sa hodila perfektne. Finále filmu je takisto výborne zvládnuté a kvalitne spracované. Myslím si, že tá razancia toho čo sa deje je veľmi skvele zachytená. Plus som rád, že film nám nedáva odpovede na všetky otázky, ktoré by sme možno na konci mali. Finále možno bolo trošku moc sentimentálne, no klamal by som keby som povedal, že som to vidieť nechcel. Takže v mojich očiach vynikajúca dráma, ktorú podľa mňa oceníte. Hodnotenie: A ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočne priehľadné. Kto pri sledovaní tohto snímku hneď od úvodu nedokáže odhadnúť, kam toto celé smeruje, prečo sa veci udiali ako sa udiali, tak to musí mať s filmom buď minimálne skúsenosti, alebo vnímanie na úrovni do 15 rokov. Na jeden krát to ušlo, no že by sa jednalo o prevratnú drámu o utrpení či krivde, tak to ani omylom. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I můj nejméně oblíbený žánr jednou za 5 let dokáže překvapit a tohle je rozhodně jedna z těch výjímek. Společně s Cherry nejlepší, nejhutnější a nejintenzivnější Drama za letošní rok.Je to tak trochu Drama řízlé s Krimi, což je fajn, není to žádná sociální nudná sračka pro intouše a důchodce, ale pořádně nepříjemný a drsný film z drsného prostředí a z drsné reality, ve kterém si Sandra Bullock sahá na oscara a předvádí jeden z nejlepších ženských hereckých výkonů posledních pár let. ( Věřil jsem jí úplně vše).Příběh o ženě, která je po 20 letech puštěná z vězení na svobodu za jeden z nejhorších trestních činů- Zastřelení policisty! Tvrdý návrat do reality, která se k takovým lidem rozhodně nechová hezky a rána mezi oči je takřka všude ( Bydlení, práce, kdekoliv). Skvělá atmosféra, vynikající soundtrack, úžasní herci ( Krom Sandry potěší i John Bernthal, Vincent D'Onofrio a Viola Davis), vypjaté a dusné scény, při kterých okamžitě naskočí husí kůže, emoce vygradované tak, že na konci prostě slzy tečou ať divák chce, či ne a hlavně potěší nálož docela slušných zvratů, kde ten finální jeden z nejlepších za poslední dobu.Jeden z těch filmů, kde si po skončení říkám, tohle byl sakra dobréj film a rád jej uvidím znova.Netflix trefil jeden z žánrových vrcholů roku.Příběh 5/5, Akce 2/5, Humor 2/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 5/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 4/5, Emoce 5/5, Herci 5/5. 9/10. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama z dílny Netflixu a v hlavní roli s mou oblíbenkyní Sandrou Bullock. Ve filmu vidíme, že když je někdo ve vězení, tak ta nálepka se s ním táhne už po celý život i po propuštění. Zde se chce hlavní hrdinka setkat se svojí vlastní sestrou, ale nemá na to právo. Dojemné drama, které má však pár přetažených a zdlouhavých scén, proto dávám 3*. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Příběh ženy, která se vrací na svobodu po 20 letech odsezených za vraždu šerifa. Okolí se k ní chová nesmírně chladně a zdá se, že se jí nepovede znovu začít normální život. Pátrá též po sestře, kterou opustila jako pětiletou, a která byla adoptována. A navíc jsou jí v patách příbuzní šerifa, kterého zavraždila. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama