Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení vypovídá nad tím, že D-Tox je vcelku zvláštní film hlavně tím jak je natočený. Hlavní roli zde ztvárnil Sly ale je to průměr nad průměr. To co je tak zajímavé na filmu je jeho efektivita, která si zahrává tak, že by se mohla rovnat s thrillery první kategorie. Jen tam chybí to důrazné slovo o to chytnou se diváka a nepustit. Možná právě proto takové hodnocení. Podle mě, tři hvězdičky jsou akorát, ani hodně ani málo. Na takovýto film to bohatě stačí. Ale znovu se na něj nepodívám ani náhodou. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi slušná atmoška a náznaky populárního pojmu "slušné řemeslo" - budiž. Kdo ale měl odvahu zrealizovat takhle lobotomický scénář, to netuším. Pokud by na vás nedejbože sáhlo nějaké napětí, fofrem ho vyžeňte, protože za motivací jednání všech stojí asi jen extrémně předimenzované pominutí smyslů. Jinými slovy - nedozvíte se nic a máte chuť zavraždit i ty pitomce, co celý ten cirkus přežili. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku interesting, potom už jen God blessing. První půlhoďku poměrně slušnej tah na branku, ale pak se to zvrtlo do průměrného akčňáku :( bohužel. Sly byl docela cool, ale taky jsem uvítal roli Roberta Patricka, jako ,, vysloveného parchanta". Ale tím to také tak nějak vše pohaslo. A dále už se odvíjí jen vcelku nudná podívaná.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvod, kdy se dostaneme do života aktuálně šťastného agenta FBI a vzápětí alkoholika trýzněného vzpomínkami a výčitkami, je velmi solidní. Jakmile ovšem nastoupí do protialkoholické léčebny odříznuté od civilizace, napětí a tempo klesají závratnou rychlostí. A příliš tomu nepomůže ani fakt, že se na scéně objeví několik slušných béčkových herců. Netuším, jak moc se na výsledku podepsalo, že film trčel snad dva roky ve střižně, úpravy mu ovšem moc nepomohly. Naštěstí zbožňovaný Sly odvedl svůj standard, herecky to z jeho strany není vůbec zlé. O zbytku se to bohužel říct nedá. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se rozhodl užít si taky trochu charakterního herectví, a přesto, že se mu na tomto poli ani trochu nedaří, šel do toho. Pro spolupráci si vybral hororového specialistu Jima Gillespieho. Z jejich spolupráce vzešel průměrný thriller s hororovou atmosférou, a místy s celkem ucházející invencí, ale časem se z této hry vyloupne jen další unylá vyvražďovačka, kterou ve svém starším hororu "Tajemství loňského léta" zvládal Gillespie mnohem lépe. Přemíra hvězd nižší svítivosti není vůbec k zahození, ale o nějakém zásadním překvapení nemůže být řeč. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)

Reklama

Reklama