Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

silentname 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní tie negatívne reakcie na film celkom chápem. "Interceptor" totiž v praxi nie je Netflix filmom. Toto je skôr akčný TV film, ktorý vám dajú o 22:00 na Prima Cool. A môžete byť radi, ak si v ňom struhol rolu aspoň Steven Segal. To je level, na ktorom sme sa reálne ocitli. Aby som bol ale úprimný, tak poviem, že Elsou Pataky v zásade žiadny výrazný problém nemám. Myslím si, že sa do role celkom slušne hodila, jej minulosť je celkom zaujímavá a celé jej postavenie na tom interceptore beriem. Problém filmu spočíva v dvoch veciach. Prvou je fakt, že zloduchovia to mali celé až neskutočne jednoduché. Nech mi nikto nehovorí, že infiltrovať sa je takto jednoduché. Luke Bracey je neskutočne nezaujímavý zloduch, ktorý dokopy len oplýva veľkou dávkou monológov, ktoré ma nebavia. Je to ten typ človeka, čo má odpoveď na všetko, čo je proste "veľký vizionár", ktorý chce zmeniť svet, a ktorému by ste najradšej jednu šupli do ksichtu, lebo ho už máte plné zuby. Akcia je nezaujímavá, a nechápem, ako tu sú schopné niektoré postavy prežiť situácie a vyjsť z nich úplne v pohode a postaviť sa na nohy ako nič. Je to proste lacné, vyzerá to lacne a pôsobí to celé odfláknuto a nedomyslené do detailov. Jedno pozretie fajn, znovu sa k tomu určite nikdy nevrátim. Hodnotenie: C- ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ležel jsem doma tupě znaven na sedačce a podle toho mi asi Netflix podstrčil tenhle jadernej akčňák. Hned na začátku do vás píchne pár divných dialogů aby vám bylo dáno jasně najevo, že tady se potkáváte s béčkovou produkcí a pak to tak nějak ve stejném duchu pokračuje dál. Není to úplně blbý, žádné vizuální kiksy a v některých  ohledech to vlastně působí v pohodě, ale jsou tu i místa kdy se s úsměvem trochu chytáte za hlavu. Co tu v cameo roli dělá Chris Hemsworth jsem nějak nechápal dokud jsem si po skončení filmu nepřečetl, že Elsa Pataky v hlavní roli je jeho manželka. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

No Elso díky ti! Já ti fakt fandil! Pro mě supr oddych! Jak se zde často zmiňuje, je to typickej biják z devadesátek a já jakožto top milovník těchto let i samotnýho akčního žánru, nemůžu neocenit! Hlavní herečka sympatická bomba, záporák slizká bomba, stopáž luxus bomba, supr vsuvky v podání Hemswortha bomba, všude okolo samá bomba, no bomba! Takže milovníci akčních béček usedněte, vypněte a bavte se jako za mlada! Tak to působilo aspoň na mě! 70% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chris Hemsworth si svoji manželku hýčká a neváhá pro ní z lásky vyprodukovat filmové dílo. A tak Elsa Pataky dostala svůj vlastní akční film, ve kterém může pěkně dramaticky vypnout objemný hrudníček a skupince záludných teroristů vyprášit jejich kožíšky na základně, která se specializuje na zneškodnění odpálených jaderných raket. Jejím protivníkem je Luke Bracey, který nepředvedl nic extra maniakálního, ale dal se akceptovat, akčních represálií je dostatek a Amerika je zase jednou ve strašlivém ohrožení, když se vzduchem řítí jaderný útok. Matthew Reilly to vzal režijně velmi pádně a jednoduše. V podstatě koncept akčních filmů, kterým už dávno odzvonila hrana, opět oživil. Film se nebojí krvavě si  došlápnout na své protagonisty, takže se vyskytne i nějaká ta štědře rozlitá krevní pastilka. Aby to nevypadalo mimořádně úsporně, nabízí film přesuny k vodní ploše oceánu, v němž občasně končí těla záškodníků, objeví se ponorka a obchod s elektrem, ve kterém rádoby vtipnou a odlehčenou roličku vlasatého prodavače televizorů zastal právě Hemsworth. Elsa Pataky se ukázala jako solidní tahoun, která svoji akční polohu zvládá solidně. Má to i příjemné známky napětí, akce nevypadá nejhůře a zastaralý akční koncept má i své novátorské i dobře renovované prvky. Měření mužských sil, respektive mužské převahy nad ženskou křehkostí, je vždycky poměrně zajímavé z filmového hlediska. Údery a křivky drobné ženštiny zabavily a to je asi to hlavní. Kdo nemá rád přebujelé koncepty akčních filmů, film pochopitelně neocení. Já s tím problém nemám. 7/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Neustále mívám na čele mého filmového zásobníku okolo desítky filmů určených k prioritnímu zkouknutí, z toho několik i tzv. "hodnotných", ale většinou si z nich úmyslně vybrám ten nejlobotomizovanější brak, ke kterému jsem z jakési iracionální perverzity instinktivně přitahován. A ani tentokrát jsem nezaváhal. Další akční pohádka, ve které si subtilní křehotinka s přehledem podává stokilové řízky a zachraňuje svět, tedy Ameriku, což Američanům pochopitelně splývá. Největším plusem filmu (aspoň tedy pro mužské obecenstvo) je lvice Elsa v hlavní roli, pěkná šlachovitá kočka v nejlepších letech, na kterou se fakt hodně dobře kouká. Mínusů je ovšem podstatně víc. Samozřejmě je to film od Netflixu a tedy poplatný dnešní době, takže feminismus oslavující, bělošský rasismus a xenofobii kritizující, Rusy coby úhlavní nepřátele zobrazující (tomu poslednímu se ovšem ani nelze divit). K tomu si ještě přidejte třeba víc žvanění než akce, nebo několik dějových absurdit, jimž nejspíš kraluje JJin jednoruční gymnastický výkon v závěru. A když jsem se potom ještě v bulváru dočtetl, jaké angažované plky o své roli pindala Elsa svojí malé dcerce, vychází mi to na maximálně dvě a půl. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama