Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenze (208)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Naposledy som sa tak nudila na dovolenke v Nudnej republike. Jediný zaujímavý prvok tam bol ten gaštanko. Ostatné fakty mi pripadali ako: všetko tu už niekoľkokrát bolo. Jediné prekvapko (aspoň myslím, že to malo byť prekvapenie) pre mňa nijakým prekvapením nebolo. Inak, nech si hovorí kto chce čo chce, podľa mňa to bolo zle natočené. Neviem či zlá kamera, alebo réžia... celé to bolo nanič. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl bych to tak, že se zloduch mimo záběr vysmýknul z té větve, na kterou se nabodnul, kolem stromu sebral pár žaludů a ve druhé sérii nám ještě pořádně zatopí. Myslet si, že takhle komplexního vrahouna zprovodí ze světa kus klacku, je po tom všem, co nám předvedl, čirý bláznovství. Jinak to padlo na celkem sympatickou figuru, viděl jsem to na adoptivního tátu Aksela, na manžela paní ministryně, na spolužačku malé Kristine- všichni tady vypadali nanejvýš podezřele. A ejhle… Teď bych si dal pro změnu něco realistickýho, kouknu, čím mě podaruje Disney Channel. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Drsná dánská kriminálka mě hned v úvodu posadila na zadek, masakr celé rodiny na farmě byl nesmírně surový.. Vyšetřování brutálních vražd žen mě postupně vtáhlo a nepustilo až do samého konce.. Ten dějový propletenec jsem si poskládala až v páté epizodě.. Ústřední dvojice detektivů byla pozoruhodná, zcela náhodně k sobě přiděleni, časem však jeden v druhém našel spolehlivého parťáka.. Hezky a poutavě natočené, hudební podmaz zajímavý, podmanivý, herecký ansámbl mně velice příjemný, nikoho jsem neznala a to je vždycky vítaná změna.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povedená severská kriminálka se slušnou atmosférou a fajnovým vizuálem.Pachatele sem sice víceméně uhodl už v polovině,nicméně jelikož mě bavilo,dávat si dohromady co,kdo,kdy a proč,na výsledný dojem to nemá vliv.Snad jen hlavní dvojice vyšetřovatelů mohla být o něco sympatičtější,ale za moje antipatie nejspíš může i to,že Danica Curcic mi neseděla už v předchozí netflixárně Equinox a stejně jako tam,tak i tady sem měl problém jí věřit...80% ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Óóóóóóóóó ta atmosféra! Jak já ty severský detektivky miluju! Syrový, studený a napínavý až mi běhá mráz po zádech. Kaštánka mám na "musím si přečíst" seznamu už pěkně dlouho, ale naštěstí jsem se k němu ještě nedopracovala. Takže se u mě neobjevil efekt srovnání s knižní předlohou.  Sice mě, matku 2 dětí, děsně sejřila hlavní vyšetřovatelka tím, jak s***a na svoji dceru, ale prominu jí to a těch 5 hvězd vysolím, protože si to opravdu ona, herci, kameraman, scénárista, režisér, autor hudby, prostě celý štáb opravdu zaslouží. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama