Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nacházím se teď zrovna ve fázi, kdy se vracím k dříve hodnoceným titulům, abych si ověřil, že jsem jim nedal příliš vysoké známky, a napadlo mě, abych zjistil, jestli jsem nějakému filmu, zbytečně neukřivdil. Já bloud! Opravdu jsem znovu absolvoval celou tuhle torturu, a teď lituji toho, že není možné hodnotit ještě nižší známkou. Na tomhle filmu není nic dobrého, herecké výkony byly katastrofální, za scénář by se musel stydět i Mistr Troška a..... A víte co? Už jsem u tohoto "díla" ztratil 2x 86 minut, takže dalším časem už nebudu plýtvat na zbytečný rozbor- odpad! je pro tuto záležitost málo. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Jestli byl úděl to tak dementně natočit, a to tak dementně, že při těch debilních dialozích jste měli pocit, jakoby ti lidi nemluvili vůbec k sobě, ale řvali do zdi, a vám u toho klesalo IQ rapidně dolů, tak teda nedokážu pochopit, proč to vůbec natočeno bylo. Jen jedna jediná věc to zachránila od bohapustého odpadu a to ten sjetej vejr O.J. ! ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

David Zuvker na starý kolena zapadl po pěkných sraček...po kultovních parodiích jako je série Bláznivých střel nebo Připoutejte se, prosím se vrhnul na natáčenní hrozných opičáren. Šílený rande je sakum prásk teenagerskej blaf podprůměrný úrovně. Čumim jak blázen, že v tom může hrát Michael Madsem (!!!) ()

Fightluki 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tak špatný hodnocení, protože brát to jako romantickou komedii fakt nelze. Film je totální úlet, šílenost střídá šílenost, Ashton hraje podobnýho debila jako v Zlatých sedmdesátých (což je role, která mu fakt sedí), Tara sice špatná jako vždycky, ale naštěstí nedostala tolik prostoru. Každopádně fanoušci filmů typu Sharkonáda, Zombie bobrů nebo Wet hot american summer se budou královsky bavit. Do pěti hvězd chyběl jenom trochu lepší konec, ale i tak super záležitost. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie plná srandovních situací a správně přiblblých hlášek, které zaručeně skvěle pobaví. Film působí velmi bláznivě a to díky nejrůznějším nedorozuměním, průserům a jiným hovadinám, které tvoří dohromady jeden promyšlený a výborně zpracovaný celek. I když je děj značně zamotaný a přeplacaný, tak slibuje parádní podívanou a nabídne trochu duchaplnější závěr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama