Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (73)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Takhle vypadají vztahy dnešních třicátníků? Zaplaťpánbu, že jsem starej! Uvěřitelnost jednání postav se opět limitně blíží nule. Začínám si myslet, že nejsilnější disciplínou Jiřího Vejdělka jsou úvodní titulkové sekvence. A po ní mě to vlastně stihlo přestat zajímat ještě dřív, než jsem zjistil, o co půjde (30%). ()

milanista odpad!

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani po 35 minutách nezasmějete, tak nezbývá než šáhnout po ovladači a vypnout (jako já), nebo přepnout (jako jiní). ČT hlásala úspory, ale potom nerozumím těmto Vejdělkovým Bakalářům, kde se dal první příběh (zuby) i když horší průměr, ale oba další jsou jen ztráta času. Vyhozené peníze.  A přitom se stoply tak zajímavé projekty, jako pokračování Četníků z Luhačovic apod. Hlavně že se natočí tato slátanina , nebo seriál Hlava Medůzy... ()

Reklama

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Opět poměrně lehká, odpočinková a svižná komedie se sice poněkud choulostivou tematikou, s níž se ale vyrovnala s nadhledem a bez zbytečných vulgarit či naopak bez protivnė hyperkorektnosti. Homofobního na ní nebylo vůbec nic a pokud to tam někdo viděl, tak snad z nepochopení nebo zbytečné úzkostlivosti. Věrohodnost příběhu je sice nízká až mizivá, ale u komedie to snad ničemu nevadí. Pouze ten happyend byl až zbytečně kýčovitý, jako by autorům naráz došel nadhled a zabloudili do červené knihovny. Celkově ale docela fajn oddechová věcička. ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už stačilo. Dělají z lidí pitomce a říkají tomu komedie. Který normální chlap by se v takové situaci vydal poradit za gayem? Který ligový boxerský oddíl nemá vlastního lékaře, ke kterému musí sportovci chodit? Dnes se sleduje každá maličkost a sportovci jsou pod dohledem sportovních lékařů, kteří každý jejich problém hlásí trenérovi. Toto byl naprostý blábol a pitomost. ()

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně homofobní. V době, kdy se na Slovensku vraždí homosexuálové pro svou orientaci, zde padají od kladných postav věty jako: "Pojďme zmlátit pár buzerantů!" Hlavní hrdina jednou jedinkrát procedí skrz zuby s odporem slovo "gay", jinak se zde gayům neřekne jinak, než "teplouši". Kde to jsme? Hluboko v devadesátkách? A dále je vysoce nepravděpodobné, že by hezká, úspěšná a pracovitá žena byla s ne zrovna dvakrát krásným barmanem, který ji navíc podvedl. Epstein nikdy nebyl moc dobrý scénárista, ale tohle je jeho nové dno. Odpad! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama