foto

Milan Enčev

  • nar. 4.1.1980 (40 let)
    Kladno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 LOVEní
2018 Kouzelník Žito (TV film)
Rašín (TV film)
2017 Monstrum (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
2010 Kajínek
2009 Princezna Ano (TV film)
2008 Daleko do Nashvillu (TV film)
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Jasnovidec (TV film)
Restaurace U Prince (TV film)
Rána z milosti (TV film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Krysí král (E30)
Pidilihovar (E21)
Potíže s mladou i se starou (E18)
další epizody (4)
Zrádci (TV seriál)
Ze života pozůstalých (E03)
Vstup do prázdnoty (E01)
2019 Vodník (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Narozeniny 2 (S02E34)
Past na zloděje (S02E33)
Na koho se můžeš spolehnout (S01E54)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Zlaté časy (S04E01)
Rapl (TV seriál)
Kebab Aleppo (S02E09)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Množení králíků (S01E02)
Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
Modrý kód (TV seriál)
Pohled do zrcadla (S02E83)
2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S03E19)
Velké finále (S03E18)
Konec starých časů (S03E08)
další epizody (6)
Mazalové (TV seriál)
Hrnečku vař! (S02E09)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Policejní svět (S02E09)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Rozchod (S02E31)
další epizody (5)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Kapka krve (E01)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
První republika (TV seriál)
Ztracený syn (S01E01)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Konečně zase spolu (E14)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Divná holka (S01E07)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klíč (S03E05)
2009 Poste restante (TV seriál)
Láska na dobírku (E04)
Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Vojna (S01E12)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
další epizody (4)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Letiště (TV seriál)
Poslední sezona (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
On je žena! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky