Reklama

Reklama

Sting

Trailer 2

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (47)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nám pavúčik spadne z vesmíru. Malé dievča si z neho spraví domáceho maznáčika, pomenuje ho Sting a začne ho pekne vykrmovať. Čím viac ho však kŕmi, tým viac pavúk rastie a zvyšuje sa aj jeho apetít. Kam to bude viesť, je myslím jasné. Škoda, že bol pavúk iba jeden. Tým pádom nedôjde až k takej akčnosti, ako by som si želal - predpokladám, že bude film často porovnávaný s nedávnou francúzskou peckou Vermines, no Sting  tento súboj podľa očakávania prehráva, hoci stále sa jedná o pekne nakrútenú a zábavnú pavúčiu vyvražďovačku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pavouci mě zrovna neberou, ale jméno režiséra Wyrmwoodu docela lákalo, takže jsem se docela i těšil. Výsledek? Pavouci mě dál neberou. A přitom, objektivně vzato, to zase není úplně marné. Třeba panoptikum postaviček, které má sloužit osminožci za potravu, je docela nápadité a způsob, jakým si to zrůda vyřídila s papouškem a kočkou, má styl a eleganci. Jenže to jsou všechno takové výkřiky, které ne a ne přejít do soustavného řevu, který jsem očekával. Prostě to pavouk málo krosil a když už začal, byla nouze o jeho detailnější práci. Škoda. Za mě zatím nejhorší Turnerovic film. 40% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarené a áno tou cieľovkou sú naozaj začínajúce násťročné deti, ale to je jasné asi hneď po zazrení hlavnej hrdinky. Treba si uvedomiť najmä kto na horory chodí do kina a potom sa asi nie je čo čudovať že doménu v tomto žánri majú takéto kúsky, ja si plnú kinosálu na filme pre dospelé publikum ani nepamätám (asi predpremiéra Vtedy v Hollywoode). Potenciál má predpriemiéra Mad Max:Furiosa a aj to bude v publiku tak 50 na 50, aj s tými podpultovými že dobre uveríme Ti že máš 15, veď ako inak zarobíme. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z vesmíru přiletí pavoučí vajíčko a usadí se v domečku pro panenky. Čerstvě vylíhlého pavoučka připomínajícího snovačku objeví dívka Charlotte a vezme si ho do pokojíčku. Krmí ho a netuší, že vychovává vraždící monstrum. Dosti nevyvážený snímek, jehož poměrně velkou část zabírá žvanění postav a problematické vztahy v rodině Charlotte. Ta je mimochodem nesympatický spratek, a tak jsem tajně doufal, že bude roztrhána s celou povedenou famílií. Osazenstvo domu je poměrně bizarní, na krev a mordy dojde, což je nejsvětlejší stránka filmu. Očekával jsem ale větší nářez a samozřejmě ano, Havěť je nesrovnatelně lepší. Pominu zoologické nelogičnosti - pavouk je sice z kosmu, ale je až příliš, kromě velikosti, podobný pozemským, a tak když zakousne svoji kořist, neměla by ta šanci na přežití. Jak je i ve filmu zmíněno, pavouk do oběti vstříkne trávicí šťávy, čímž je její osud zpečetěn. Ale nad tím bych zavřel oči, kdyby měl film nepolevující atmosféru a spád. Příjemné byly drobné vtípky typu - stín zavěšeného květináče, potěšily nohy mizející ve ventilaci, na což jsem čekal, pobavil poslední záběr před titulky jako odkaz na Critters. Naopak zklamal nedotažený odkaz na Vetřelce... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Francouzský vrstevník s názvem Vermines arachnofobikům zmasíroval dušičku mnohem důkladněji. Sting má boží úvod, jemuž nechybí vtipný nadhled, líbivý vizuál, dobří herci a příslib hravých pavoučích orgií, jenže pak mu v první zatáčce ujedou nohy a stane se z něj levoboček rodinného dramatu s nedomrlým hororem. Poslední třetina je sice nakopnuta zdánlivě odvážným krokem, ten je ale brzy znegován a zbývá už jen nudné finále, kterému nechybí ani ten nejprofláklejší poslední záběr před závěrečnými titulky. Přitom je to škoda, protože bylo načrtnuto hned několik motivů, s nimiž se dalo vyřádit. Takhle by bylo lepší, kdyby někdo už tak krátký film osekal o dalších dvacet minut. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama