Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Melvej odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte, uděláme remake francouzského Taxi po americku. A aby to bylo správně americké, šoupneme do hlavní role tlustou černošku, která jezdí na kole rychleji než Lance Armstrong a přes překážky na něm skáče jako Tom Dunqan. Opravdu se mi z toho udělalo zle. Ryze francouzská verze měla alespoň styl a když už nic jiného, tak to i se zavřením obou očí byla alespoň minimálně uvěřitelná a především vtipná podívaná. Tohle je hovadina hovadská, první jízda v taxíku a dialog vedený během ní je téměř celý okopírovaný z francouzské předlohy. Fuj! Takhle se remake opravdu nedělá. ()

Reklama

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Takže asi tak takhle: Američani, jděte do hajzlu, podělali jste to naprosto. Když to neumíte, tak nedělejte remake francouzských filmů. Neumíte to! To by bylo na úvod. Tenhle film je nehorázná kravina takových rozměrů, že to není ani možné. Pouze okopírovaný francouzský hit, který nepřínáší nic nového. Francouzská verze je dost možná i kult. Americká verze je určitě průser! Automobilové honičky měli možná ohromit, ale mně neohromili a na to, že je to od američanů byli docela chabě natočeny. Největší mínus je ale v hereckém obsazení. Queen Latifah? Pro Kristovy rány!!! Proč nemohly obsadit do hlavní role nějaký chlapa? Proč museli být američané tak idiotsky originální, že do hlavní role obsadí 150 kilogramovou ženu, která by se do toho taxika ani nevešla! Strašný! Jimmy Fallon v roli policisty, co neumí řídit. Kde ho vyhrabali? Taky něco příšerného!!! Aspoň, že se bylo na co koukat v podobě Gisele Bündchen. Moc sexy!!! Jediný, co se mi líbílo víc, než ve francouzském taxi, tak je auto. Ford Crown Victoria je prostě autíčko s dokonalými tvary a když se hodilo do sportovní podoby, tak dokonalost sama o sobě. Takže Peugote jdi se klouzat. Na konec vzkaz americkým tvůrcům této debility: FUCK OFF YOU FUCKING IDIOTS! ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Parádna osviežujúca komédia, žiadna nuda, až na pár, ale vážne len pár nevydarených miest som sa bavila nepretržite. Konečne po dlhom čase, komédia, ktorá nie je plná nechutností a trápností, súhlasím aj s vašimi argumentmi, ale po extrémne nudnom dni ma tento filmík perfektne zabavil, tak nemôžem dať inak som si istá, že v mojom odlišnom hodnotení má veľmi veľký zásluh aj jazyk, v ktorom som to pozerala. ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Typický američani, vezmou britský (v tomhle případě francouzský) humor a předělají ho podle svého. Takže totální katastrofa, s jedinou vtipnou hláškou, kterou níže popsal Malarkey. Ta hvězdička je za Queen Latifah, která je skvělá herečka a zároveň jediná věc, která zabraňuje, aby tento film skončil na hřbitově zapomnění a pod kolonkou odpad! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama