foto

Kevin Bray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Manželství na kšeft (TV film)
2008 Krvavá hranice
2004 Kráčející skála
Silver Lake (TV film)
2002 Benjamins
2000 Savage Garden: Superstars and Cannonballs: Live and on Tour in Australia

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
Trick (E07)
Nesvá (TV seriál)
Lowkey Feelin' Myself (S04E01)
Shameless (TV seriál)
Now Leaving Illinois (S10E10)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
The Chicken and the Goat (S01E02)
Pearson (TV seriál)
The Fixer (E10)
The Political Wife (E08)
The Alderman (E01)
The Morning Show (TV seriál)
Tah královnou (S01E09)
Future Man (TV seriál)
PUP-E Q. Barkington (S02E09)
Homicide: Life in the Mons (S02E07)
Black-ish (TV seriál)
Pops the Question (S06E01)
2018 Grown-ish (TV seriál)
Late Registration (S01E01)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola II. (S02E02)
Nesvá (TV seriál)
Obsessed-Like (S03E07)
Black-ish (TV seriál)
Black Math (S04E18)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Rififi (S06E06)
2017 The Mayor (TV seriál)
Grey Christmas (E09)
Nesvá (TV seriál)
Hella Disrespectful (S02E07)
Hella Blows (S02E06)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Heartbreak (S02E14)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Flush (S03E17)
Black-ish (TV seriál)
Public Fool (S04E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Immersion (S05E08)
2016 Nesvá (TV seriál)
Real as Fuck (S01E07)
Thirsty as Fuck (S01E04)
Empire (TV seriál)
What We May Be (S03E07)
Black-ish (TV seriál)
Being Bow-Racial (S03E08)
Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
2015 Black-ish (TV seriál)
Man at Work (S02E09)
Stalker (TV seriál)
My Hero (E14)
Vražedná práva (TV seriál)
I Want You to Die (S02E07)
Skandál (TV seriál)
You Got Served (S05E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ztracena při akci (S04E13)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Terms and Conditions (S01E07)
Pilot (S01E01)
Stalker (TV seriál)
Fanatic (E07)
Franklin a Bash (TV seriál)
The Curse of Hor-Aha (S04E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Na dluh (S04E04)
Cvičný proces (S03E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Útočný úhel (S15E11)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Mstitelé (S02E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Brief Interlude (S14E23)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Objev (S02E04)
Volba (S02E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zákon džungle (S01E20)
Zločin (TV seriál)
Začátky (S02E06)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Vnitřní boj (S01E03)
Pilot (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
There Goes the Neighborhood (S01E16)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
Tajemství skříňky (S01E14)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Where There's Smoke (S04E08)
Neighborhood Watch (S04E05)
2 miliony dolarů (S03E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vražda jako volba (S09E06)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
You're Undead to Me (S01E05)
Ve službách FBI (TV seriál)
Volný pád (S01E07)
Chuck (TV seriál)
Chuck a zlomené srdce (S02E18)
Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
Sen o svobodě (S06E20)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Trojí ohrožení (S06E08)
Šílenství (S05E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
Vemte na vědomí (S07E15)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Wasn't That Enough? (E11)
Hrdinové (TV seriál)
Parazit (S01E18)
Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
Zázračné dítě (S05E06)
Rozpolcená (S04E21)
další epizody (4)
2006 Po právu (TV seriál)
Victims (E09)
Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
Krásný Blázínek (S03E19)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrádce (S02E06)
Odložené případy (TV seriál)
Osudová chyba (S03E03)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Velmistr (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
2003 Platinum (TV seriál)

TV pořady

2019 Mike Epps: Only One Mike (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Ashanti - The Way That I Love You (hudební videoklip)
2003 Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
2000 Jessica Simpson & Nick Lachey - Where You Are (hudební videoklip)
Whitney Houston feat. George Michael - If I Told You That (hudební videoklip)
1999 Jennifer Lopez - No Me Ames (hudební videoklip)
Savage Garden: I Knew I Loved You (hudební videoklip)
1998 Whitney Houston - My Love Is Your Love (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Benjamins
1990 Billy Turner's Secret

Dokumentární

2002 Whitney Houston: The True Story (TV film)

Fanoušci tvůrce