Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický námět a řízek Dong-Seok Ma v hlavní roli? Tohle jsem musel vidět. Film bych rozdělil na dvě dosti odlišné poloviny. První nabídne spíše pouze nějakou expozici do děje, která ale bohužel vůbec nenadchne. Ba naopak. Vše se vleče, místy to sází až moc na vtip (to mi k tomuto tématu zas tak moc nesedělo). Ale s příchodem do nemocnice, kde se dějí všelijaké experimenty, to nabralo správné grády. Zejména ta choreografie kontaktních bitek špičková (vše okořeněné ještě poctivou dávkou brutality...Korea nezklamala). Precizně vystavěné finále, to se filmu jednoduše upřít nedá. Kdyby se film po celou dobu stopáže nesl v tomto duchu, moc námitek bych neměl. Ale i tak si to ty 3 hvězdičky zaslouží. Za mě dávám 6/10 ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Bohužel slabší korejský post-apo odvar, který tahá z průseru nahoru charisma hlavních herců a akční scény. Herci se opravdu snaží a představitel hlavní role Dong-seok Ma jednoduše baví a já toho herce žeru. Hhoreografie bojových scén je velmi dobrá a je i kvalitně zachycena kamerou. Je fajn, že každá postava má trochu jiný styl boje. Zbytek okolo je bohužel nezajímavá směsice stokrát viděných klišé postapokalyptických filmů s nezajímavými postavami, bez špetky větší osobnosti. Scénář je absolutně tristní a tempo celého snímku, také nepomáhá. Zároveň se ale nejedná o tragédii, kterou by si aspoň jednorázově nedokázali užít lidé, kteří mají slabost pro žánrovky se solidní akcí. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další slabá spolupráce Asie s Netflixem. Myslela jsem si, že s Ma Dong-seokem v hlavní roli to dopadne líp než předchozí filmy, co jsem viděla, bohužel je to horší průměr. Tenhle typ filmů nemám navíc ráda, takže mě na tom kromě akce a sympaťáka Ma nic moc nezaujalo. Příběh je slabý, film nepřináší nic novýho, jen to, co už jsem viděla několikrát předtím. Na jedno zkouknutí dobrý, ale opáčko ani omylem. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Slabší postapo, kde se první hodinu nic moc neděje, aby se pak v poslední půl hodině strhla celkem dobrá akce s vysokým kill countem, kdy medvídek Dong-seok Ma si podá efektivně přeboostrovanou brokárnou a následně mačetou plno lidí, kteří se bůhvíproč mění na reptiliány. Bez tohoto finále by to bylo mnohem horší. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Postapokaliptické zombie headshot sci-fi o snaze evolvovat lidskou rasu formou zdokonalení regenerace těla. Ústřední myšlenka snímku zní zajímavě, nicméně provedení samotné je naprosto tristní, a to od použitých vizuálních efektů, přes béčkové výkony herců až po totálně odbytý scénář. Lovci z konce světa představují pomyslné dno, kam až lze v daném žánru zajít. Doporučuji se tomuto filmu vyhnout velkým obloukem a svůj drahocenný čas věnovat nějakému kvalitnějšímu sci-fi fláku. 👎 (26.01.2024) ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama