Reklama

Reklama

Lovci z konce světa

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ničivém zemětřesení je Soul v troskách a platí v něm zákony džungle. Neohrožený lovec vyráží do jeho ulic zachránit puberťačku, kterou unesl šílený doktor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Známý korejský bijec pan Ma má sice BMI poněkud nad normálem, ale jde mu to dobře nejenom pěstmi, jako svého času Budu Spencerovi (kterého mi svým naturelem trochu připomíná), ale i nožem, mačetou, nebo brokárnou. I ten filmový postapo svět mě celkem bavil, zaujali mě třeba geneticky vytunění "ještěří" vojáci, nebo i pološílený doktor Jang, jakási moderní asijská obdoba doktora Mengeleho. Škoda jen, že několik vedlejších postav je opět zkarikovaných do podoby hýkajících a pitvořících se pitomců (gangsteři). Mrzí mě to o to víc když vím, že Korejci umí točit i filmy proklatě vážné a temné a podobné šašky vídám spíš ve filmech japonských. Ale stejně zaokrouhlím nahoru, tři hvězdy dávám průměrnějším a zdaleka ne tak osobitým flákům. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl tak, že jestli to nějak navazuje nevím co jsem ,  ale koukal na kásting prvního dílu v druhém nikdo nehraje tak, že je to asi jedno. 2 chlápci a ženská zachraňují teenagerku ze spárů šíleného doktora co v nějakém zařízení píchá lidem nějaké sérum ,aby byli nesmrtelní a do toho testuje něco na teenagerech, aby oživil svou mrtvou dceru. Ačkoliv je zde řečeno, že jsou vylepšení a zabijete je pouze ranou do hlavy nebo amputací hlavy hodně jich zde umírá poté co je prostě jen zastřelí režisér si nedal ani tu práci si to pohlídat navíc na to, že jsou něco lepšího umírají tam lehce jak nějaké npcéčka v počítačové hře to, že se tlustoprd dostane tak daleko radši neřeším.   60 procent za krokodýla na začátku a námět mínusy za pokus o humor kdy mu doporučují, aby chodil s nějakou šlápotou nebo, že si tlustoprd nedosáhne na mačetu. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Slabší postapo, kde se první hodinu nic moc neděje, aby se pak v poslední půl hodině strhla celkem dobrá akce s vysokým kill countem, kdy medvídek Dong-seok Ma si podá efektivně přeboostrovanou brokárnou a následně mačetou plno lidí, kteří se bůhvíproč mění na reptiliány. Bez tohoto finále by to bylo mnohem horší. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický námět a řízek Dong-Seok Ma v hlavní roli? Tohle jsem musel vidět. Film bych rozdělil na dvě dosti odlišné poloviny. První nabídne spíše pouze nějakou expozici do děje, která ale bohužel vůbec nenadchne. Ba naopak. Vše se vleče, místy to sází až moc na vtip (to mi k tomuto tématu zas tak moc nesedělo). Ale s příchodem do nemocnice, kde se dějí všelijaké experimenty, to nabralo správné grády. Zejména ta choreografie kontaktních bitek špičková (vše okořeněné ještě poctivou dávkou brutality...Korea nezklamala). Precizně vystavěné finále, to se filmu jednoduše upřít nedá. Kdyby se film po celou dobu stopáže nesl v tomto duchu, moc námitek bych neměl. Ale i tak si to ty 3 hvězdičky zaslouží. Za mě dávám 6/10 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další slabá spolupráce Asie s Netflixem. Myslela jsem si, že s Ma Dong-seokem v hlavní roli to dopadne líp než předchozí filmy, co jsem viděla, bohužel je to horší průměr. Tenhle typ filmů nemám navíc ráda, takže mě na tom kromě akce a sympaťáka Ma nic moc nezaujalo. Příběh je slabý, film nepřináší nic novýho, jen to, co už jsem viděla několikrát předtím. Na jedno zkouknutí dobrý, ale opáčko ani omylem. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama