Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (50)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Po  prvním  díle  těžko  hodnotit . Výběr  soutěžících  je  ,   jako  vždy  ,  na  jedno  brdo  .  ALE  vybrali  je  ,  tak  co  už  . Shlédnu  tak  jěště  dva  díly  a  pak  závěr  celé  akce  .  Asi  .  Určitě  je  to  velká  změna  za  všedního  života  ,  ale  výběr   lidí  do  týmů  je  ,  z  velké   části  ,  podivný  .   No  nic  ,  držím  palce  všem  ,  atˇ   to  přežijí .  Jo  a  zvuk   , OPĚT   ,    hooodně   špatný  .  Ale   to  už  tak  bylo  i  ve  dvou  minulých   ročnících  .  Asi  na  to  nemají  techniku  . ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Očima člověka, který nikdy neviděl žádný díl českého Survivora, zato viděl 40+ sérií Survivora amerického, některé série i dvakrát... První (a pro mne poslední) díl nekonečná nuda a utrpení! Soutěž byla naprosto nepřehledná, představování hráču předlouhý a zbytečný. Cast nepříliš zajímavý, z těch údajných celebrit znám jen Mikýře, Ornellu a Jirešku. Moderátor bez charismatu. A to tam budou 70 dní? To se tam evakuovanej člověk vrátí? Nikdo nebyl vyloučen, žádná kmenovka? Budou noví soutěžící? Je to Survivor nebo VyVolení? To zas bude nekonečná novácká nastavovaná kaše. To se ti chlapci z Novy nemohou poučit a dělat to tak, jak je osvědčeno? A jestli máte tureckou verzi nebo bůhví jakou výmluvu, tak si ku®va kupte americkou. Výměnu manželek taky zvládnete za hodinu a ne deset. A ještě mi Voyo nabízí, abych si stáhnul aplikaci a sledoval neodvysílané záběry, ještě nudnější, než to co šlo v bedně? Nikdy více! Nejzbytečnější hodina a půl mého života! ()

Reklama

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nikdy neviděl zahraniční verzi, takže nemám s čím porovnávat. Občas špatný zvuk a soutěže bez nápadu jsou pro mě asi zatím jedinými výraznými problémy, jinak si show užívám, nakonec ne jen kvůli Mikýřovi, i když je to samozřejmě hlavní tahoun. Sledovat to tedy určitě jde jestli to ale budu sledovat až Mikýř vypaadne upřímně nevím. 5/10 ()

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám jen kvůli Mikýřovi, ale je to zajímavé i jako sonda do toho, jestli se za ty roky, co to nesleduju, česká televizní tvorba v oblasti reality show někam posunula. A bohužel ne. Je to až směšné, vlastně si vůbec nedovedu představit, jak ty lidi, co na show spolupracujou, se můžou podívat třeba na letos souběžně běžící australský Survivor, pak na to co natočili oni, a nejít hned skočit z Nuseláku. To, že kvalita je příšerná i v technických parametrech, se prostě nedá nijak omluvit. Vrchol je pak když Novotný vůbec není na natáčení, ale než by to Nova přiznala, tak to radši sestříhají a předabují, aby to "nebylo poznat", a to tak amatérsky, že jsem z toho dostával záchvaty smíchu. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se někdo hodně přepočítal na castingu. Jak se píše obecně na diskuzích, většina těhle influencerů, tiktokerů, jůtuberů, rádoby celebrit by nevydržela ani měsíc chodit do normální práce, natož se koupat v písku a jíst misku rýže denně. Nakonec cesta za vítězstvím pro těch pár jedinců, kteří jsou ochotni mimo konfortní zónu si tohle protrpět bude snažší. Ubrečenej zbytek, kterej hledá výmluvy, co nejrychleji utéct a okatě vzdává soutěže je trapnost do televize nohy volající. Hvězdu za Mikysku, kterej z toho aspoń dělá řiť. Přidám boží koment od noname uživatele z diskuze: ´´Ostrov hledá možnost odjed domů.´´ :D ()

Galerie (42)

Zajímavosti (6)

  • Ve 25. epizodě vyhráli někteří soutěžící v soutěži o odměnu tzv. filmovou noc a mohli si vybrat film. Pustili si Vyšehrad: Fylm (2022). (Zix.)
  • Martin Husár alias Bandurko má na ostrově tričko kapely Queen a také tričko kapely AC/DC. (griph)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)

Reklama

Reklama