Reklama

Reklama

Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického (Jakub Štáfek) viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal" zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda (Jakub Prachař), pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě. S Vyšehradem postoupil do druhé ligy, kde vede tabulku střelců, opět po něm pokukují zámožnější kluby, dokonce požádal o ruku svou přítelkyni Lucii (Šárka Vaculíková), sestru Jardy... Na svatbě, která stála majlant, ale zjistí, že má už osmiletého syna, což novomanželku rozhodně nepotěší. Nedostatek financí se rozhodne řešit půjčkou od ne zrovna čestné party, zároveň se snaží nepřijít o manželku hned ve svatební den, postarat se o dítě, což je mu na hony vzdálené, dostat se z Vyšehradu někam výš, nebo se poprat s praktikami jistého fotbalového Taťky... Prostě už zase se řítí jak lavina – z jednoho problému do druhého! (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (510)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Internetovou seriálovou podobu neznám, takže jsem skákal rovnou na hloubku. České komedie ukazují, že většinou fungují a baví, když se neberou vůbec vážně. Problém je, že většina z nich se vážně bere. Tohle ne. Nejsem fotbalový fanda, ale tohle bavilo. "Řiď" a netopýr rozsekali. Krausová mě dost baví a Kolesárová potěší v čemkoliv se objeví. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka a film, který se zařadí mezi mé nejoblíbenější české filmy. Nutno podotknout, že film je rázný, rozhodně nic pro slabší povahy, avšak pokud se pohybujete v českém fotbalovém prostředí ( zajímáte se o něj), tak vám film přinese spoustu easter eggů, které vás skvěle pobaví. SPOILER: A výbuch ve FAČRu byl snad už jen třešničkou na dortu :) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zábava pro fandy české tvorby a Vyšehradu, nic víc ve filmu nevidím, ačkoliv se snažím. Občas fajn humor, ale neskutečně mi zážitek kazil fakt, že jednak sklouzává velmi často až k primitivnímu, fekálnímu humoru s narážkami jen na sex a ve druhé řadě to, že film kopíruje klasickou šablonu podobných “komedií”, a tedy zábavný vývoj - kolize - smutná část a happyending. Jakoby se film bál být svůj a zábavný. V porovnání se Třemi tygry musím zhodnotit, že u nich byl alespoň humor místy skvělý, ale tady to šlo často dost mimo diváka… ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Seriál je lepší, ale i tohle se dalo přežít. Začalo to dost přehnaně až hloupě, jednu chvíli jsem to chtěl vypnout, ale ta druhá půlka začala být docela vtipná a trefná, narážky na český fotbal se povedly. Velkým kladem bylo angažování Kuby Jenčíka, který tomu dal ten správný rodinný rozměr. Takže v konečným důsledku ucházející podívaná, ale 3 hvězdy jsou opravdu strop. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vyšehrad jsem neviděl a fotbal (vlastně tak nějak sport celkově) mě míjí hodně velkým obloukem, takže jsem k Fylmu přistupoval s "čistým štítem". Na české poměry se jedná rozhodně o povšimnutíhodný komediální snímek, u něhož pochopím asi jakékoli hodnocení. Příběhově jde sice o vykrádačku na entou (přerod nezodpovědného 'dementa' v zodpovědného 'dementa' jsme už viděli v mnoha variacích v jiných filmech) a spousta "džouků" se objevila už v traileru, nicméně bych lhal, pokud bych řekl, že jsem se v kině nebavil. Ve výsledku je to lehce nekorektní a lehce (více) oplzlá cypovinka s pár dobrými nápady, která dokáže oslovit i člověka nepolíbeného fotbalem. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (18)

  • „Po jedné společné scéně, kde si šíleně lezeme na nervy, jsem se ptal Kuby, jak se mu se mnou točí. Říkal, že takhle vřelej a hřejivej vztah jsme ještě nikdy neměli, takže jsem za tuhle roli moc šťastný,“ prohlásil David Prachař. (Duoscop)
  • Když Lavi (Jakub Štáfek) prohlásí, že pověsil kopačky na hřebík, tak je za nimi vidět plakát s bývalým fotbalistou a trenérem Jaroslavem Hřebíkem. (Duoscop)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama