Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novomanželé David (Nick Nolte) a Gail (Jacqueline Bisset) jedou na svatební cestu na Bermudy. Když se potápějí mezi útesy, najdou na dně starý vrak lodi. Brzy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o vrak zajímá. Jde o legendární loď s pokladem, jejíž místo potopení bylo po dlouhou dobu neznámé. David a Gail se rozhodnou legendární poklad vylovit. Musí však čelit nástrahám ostatních zájemců o poklad, kterých stále přibývá. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (114)

Apophis 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě překvapuje poměrně nízké hodnocení ostatních uživatelů. Nechápu, proč ji někdo nazývá Béčkovým filmem! Tento film určitě zaujme stylem vyprávění, kde jste neustále překvapováni (hezky, či nehezky), strašeni, atd. Scénář je poněkud jednoduchý, což ale filmu na kvalitě neubírá. Jedná se tu ovšem o podobný případ jako u filmu Closer (Na Dotek), předestírám, že obsahově spolu nesouvisí, který by také sám o sobě nedosálh na 5*, neboť po jeho shlédnutí vás děj už tolik nenapíná (což je problém mnoha thrillerově laděných filmů), ale herecké výkony ho na 5* výšku vysadily. Jacqueline Bisset a Nick Nolte hráli velice dobře, ale přesto nad nimi vysoko čněl výkon Roberta Shawa, který byl ve své roli nepřekonatelný (no, ono ve které roli také nebyl)! Nevím, co dál dodat - zkuste a uvidíte!! ............A neprohloupíte! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Zlato a drogy plus velmi reálně působící akční scény, občas i šikovně šmrncnuté Čelistmi... Nejmíň čtyři hvězdy. A až se zase někdy potopím k oběma na sobě ležícím vrakům (a to si pište, že jo!), uvidím, jestli žraločí zub času trochu neohlodal tuhle pecku mého mládí. A jestli ne, půjdu na maximum. Co bylo wow: veškeré scény s potápěním (a že jich tam bylo dost), kdy jsem nevěděl, jestli mám dřív sledovat tu nádheru oceánu nebo mokré tričko Jacqueline Bisset. Tedy, samozřejmě věděl. Bylo mi tenkrát čtrnáct... Kdyby tam po mořském dně prosupěla parní lokomotiva táhnoucí na vagónech celý cirkus Berousek, ani si toho nevšimnu. Zaujal bodypainting, který zlosyni prováděli chudince Žaklínce. Jak jí drželi ruce a ta pařátka, namočená v krvi, či v čem, jela tý udýchaný holce po bříšku, přes pupík, dolů po podbřišku... až ... až na ... STŘIH! Pitomej střihač. Řeknu vám, to si u mě David Berlatsky, kazišuk jeden, nadosmrti rozlil ! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mořské dobrodružství na Bermudách, s formáty Noltem a Shawem a miss průhledné tričko Bisset, padouchem Gossettem a někdejším Calverou Wallachem. Až na woodoo a žraloky zapletené do hadic (asi ne) výborná napínavá záležitost. Bissetku bych ale svlíkl! Viděno v dabingu Bontonu (Soukup, Rímský, Meduna, Čárová, Haničinec). ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a na pěkné podmořské scény bohatý dobrodružný film, kterému nechybí napětí ani akce. Děj je sice dost jednoduchý a snadno prokouknutelný, ale i přes to se mi film líbil. Je zde skvělý Robert Shaw i začínající Nick Nolte, navíc krásná Jacqueline Bisset v mokrém tričku. Komu by se takové obsazení nezamlouvalo? Dále trocha toho voodoo, drog a hledání pokladu. Pro mě je tohle velmi příjemný sedmdesátkový thriller. PS. Text distributora lže jako když tiskne. David a Gail nejsou novomanželé, nejeli na svatební cestu a většina zůčastněných nemá zájem o poklad, nýbrž o morfium, pěknou hromádku morfia na palubě vraku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po vodou dobrý, na souši špatný. Film by se dal takto snadno definovat. Jakmile se naši hrdinové potápějí, je rozhodně na co koukat, co objevovat, být napnutý. Ovšem po vynoření, film zkrátka neví kudy kam. Je Doyle Lonegen padouch či ne? Kam tak často mizí hlavní záporák? Proč Bissetová na začátku nadchne a ve zbytku dělá jen nějaké křoví? A tak bychom mohli pokračovat. Ano, Hlubina je ten film s tím mokrým tričkem. O mnoho více toho bohužel nenabídne. 60% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (14)

  • Vrak, k němuž se hrdinové filmu potápějí, byla skutečná loď Královské lékařské společnosti, která ztroskotala v roce 1867 u Britských Panenských ostrovů a rozlomila se na dvě části. (Cherish)

Reklama

Reklama