Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

ladyDOOM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle humor mi teda vážně nesedí! Zvláští ale, že baštim Klub sráčů, když hlavní hrdinové byli ještě vetší debilové, než tady. Hold asi čím více, tím lépe (alespoň co se debility týče). Nějakým záhadným způsobem však došlo k trojnásobnému přehrání filmu za sebou, takže za každé přehrání jedna * , ať nežeru... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Steve Butabi a Doug Butabi...jste bratři??? Neee!!! Anooo!!!...Stojí za to si tenhle fiml pustit??? Anooo!!! Má to nějaký děj??? Neee!!! Je to sranda??? Anooo!!! ... jo, je to dobrý, bavil jsem se, Willa Ferrella mám rád a když se k němu tentokrát přidal ten prcek Chris, vznikla docela dobrá dvojice komiků...příběh dvou bratrů, mlátících svými hlavami ze strany na stranu a toužících po otevření tanečního superpodniku, je pitomoučký, ale příjemně zpestřený vtipnými scénami a dobrou hudbou...malých rolí se zhostili Michael "Big Mike" Duncan a Richard Greeco...zkrátka takový oddechový snímek pro deštivá odpoledne, ale zaplácnete jím asi jen hoďku a čtvrt...30 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zase jsem rozbil okýnko. Táta se zblázní, ale to neva řeknu, žes to byl ty." Debilní idiocie našla své krále. Will Ferrell a Chris Kattan rozvibrovali svou gumovost na maximální možnou míru a ač je tento snímek jen rozjuchanou hrou dvou vypatlaných mozků, rytmizujících hlav a těl zasažených elektrickými výboji, tak mně to ke spokojenosti stačilo. What is love? tedy nějakou chvíli slyšet nemusím, ale nahazovat sval budu co nejčastěji. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Jo, v pohodě filmek. Trochu bych ho srovnal s novodobím Klubem Sráčů.. Ty dva hlavní hrdiny nesmíte brát vůbec vážně. Jsou to lidi, jak řekl můj kámoš, kterým by dal v životě přes hubu kdyby je potkal. Ale tady je ta výhoda, že vy jste je nepotkali, ale můžete se na ně podívat v tomhle filmu. Jsou to unikátní nadržení blbci, kteří mají sen - který by se jim sice v reálu nikdy nesplnil, ale proč ne. Cílem nejsou poetické záběry a těžká filosofie, ale zábava a úLET!!! "Já volál: Emííílióóó!!! :-)" ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)

Reklama

Reklama